Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A42d13a10m 46M34a43l42ý

26. 10. 2022 7:16

Nabízím tímto panu autorovi blogu vysvětlení:

Proč nevadí bývalý komunista Pavel?

Protože je opravdu bývalý. Mnohým jiným ta komunistická nátura zůstala dodnes. Fandí zlu dál. Fandí Putinovu zlu, fandí čínskému zlu, nemají rádi demokracii. To někdejší křiváctví, které je do KSČ přivedlo jim prostě zůstalo zažité pod kůží.

Co vadí Babišovi? Že to dnes řada voličů dokáže rozlišovat. Že je rozdíl mezi někdejším komunistou Babišem a někdejším komunistou Pavlem.

To je velké zklamání autora blogu, že to "mnozí komunistobijci" rozlišují. ;-)

9 1
možnosti
JN

A netvrdili náhodou diskutéři vašeho typu ještě nedávno, že bývalý komunista je něco jako bývalý černoch? :-)

1 1
možnosti
EH

Pavel vstoupil, protože chtěl být výsadkářem. Babiš vstoupil, protože se chtěl věnovat zahraničnímu obchodu.

Oba to brali z rodiny jako normální. Já jsem byla smířená, že budu maximálně vyučená a naštěstí režim padl včas. Ani mě nenapadlo lisat se ke komoušům kvůli pochybné budoucnosti.

Každopádně komoušské rodiny měly po 89 náskok. Je správné na ten fakt upozorňovat.

0 0
možnosti
Foto

Trochu odbočím, co říkáte na to, že Zuzana Hejnová porodila v ten samý den, kdy získala stříbrnou olympijskou medaili?8-o;-);-D

1 0
možnosti
JN

Hezká shoda náhod. :-) Byť mezi bronzem a stříbrem až tak zásadní rozdíl není - horší by pro ni bylo, kdyby se až po 10 letech dočkala bronzu...

0 0
možnosti
Foto

Proč? Částečně jste si odpověděl sám už v titulku, když jste dal slovo komunistobijci do úvozovek :-)

1 0
možnosti
Foto

Už jsem to tu někomu psal: Pavel se skutečně připrvoval na práci v rozvědce a on to nezastírá. V rozvědce vojenské a tudíž ZAHRANIČNÍ!!

Kdežto Babiš spolupracoval s StB, která byla orientována přvážně na boj s VNITŘNÍM nepřítelem, tedy proti vlastním lidem!!!

Mnoho lidí to nerozlišuje buď z nevědomosti nebo poldle vlastních preferencí. Pro mne je boj proti vlastním lidem ten největší hnus.

8 4
možnosti
ZZ
Foto

P91e23t63r 72B56u29r35i12a19n

25. 10. 2022 23:13

Základní vojenskou službu jsem absolvoval z části v totalitě, z části po 89. Všichni lampasáci byli kování komunisté. Po revoluci ani jeden z nich nebyl odejít. A to nám před revolucí vyprávěli dobře kecy s komunisticko-sicialistickým zápalem na politických školeních mužstva. Změnilo se jen jedno před revolucí jsme je oslovovali soudruhu, po revoluci pane. Vsadím se, že téměř všichni odešli do důchodu v 55 a důchod měli více než pěkný. Oproti nim Pavel alespoň něco po revoluci dokázal a snad naší armádu i dobře reprezentoval ve světě. Já ještě čekám, jak se ke všemu nyní sám postaví. Čekám na jeho podrobnější vyjádření.

2 1
možnosti
ZZ

S první částí máte pravdu.

V té druhé části vám mohu říct pouze to, že ten, kdo dostal podobnou příležitost v čemkoliv - dokázal ji chytit za pačesy a vytřískat z ní maximum.

V tom se Pavel nijak neliší od jiných kariérních komunistů, kteří dostali svoji příležitost při privatizaci státního majetku, zakládání investičních fondů, pojišťoven, peněžních ústavů ......... či tunelování státního rozpočtu a bank.

;-(

1 1
možnosti
JN

Trolící příspěvky diskutéra Kněžínka jsem smazal, a dokud se tato osoba nenaučí diskutovat seriózně a bez urážení, budou mu mazány i nadále. Fňukat může údajný rentiér, jak chce...

5 4
možnosti
RK

Můžete tu urážku citovat?

1 1
možnosti
Foto

J69i66ř31í 60K71i33n35d26l

25. 10. 2022 22:02

V devadesátých letech si jej vzal, jako asistenta na Vojenské zpravodajství generálmajor Procházka politický vězeň z 50 let odsouzeny k tretu smrti, který mu byl změněn na 15 let.. Opravdu si někdo myslí, že by si k sobě vzal osobu s pokřivenou minulostí.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JJ

Poměřování stejným metrem... o to tady panu Nožičkovi jde. Ale to zase bude těžké pochopit zaslepeným ideologům vašeho typu. Vlastně nemožné.;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 1592
  • Celková karma 39,63
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik