Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93i65ř72í 13K80i41n76d54l

25. 10. 2022 21:36

Celý útok na favorita prezidentských voleb začal v Právu, kde šéfuje komunistický novinář Zdeněk Porybný a Novinky CZ, které ovládá Babiš. Staré komunistické struktury Pavla nenávidí. Pavel je také zcela jistě terčem vlivové agentury Andreje Babiše, která bedlivě sleduje vývoj preferencí jednotlivých kandidátů před klíčovým rozhodnutím, zda má kandidovat samotný oligarcha, anebo raději jiný, ale jím nasazený kandidát. Proto je snahou zdiskreditovat generála Pavla a t tím uvolnit místo pro kandidát, kterého nasadí Babiš, který bude loajální k ANO a bude proti válce na Ukrajině a bude pro ukočení války za cenu ústupků ze strany Ukrajiny. Přitom z toho článku o Pavlovi se jeden nedozví nic, co by nebylo známé. Je úsměvné, že se zde věři jedomu vojáku členu strany, který studoval Vojenské zpravodajství.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Putinova pátá kolona u nás se snaží generála Petra Pavla zbavit! Tak si budou muset poměřit síly s demokraty! :-)

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
Foto

J24a11n 49Š57i37k

25. 10. 2022 21:25

Ze všech tří jmenovaných vychází Pavel líp než Zeman nebo Babiš. Nevím o tom, že by podváděl s dotacemi jako byvalý premiér nebo se choval pomstychtivě a nenávistně jako ten pán na hradě. Jeho podřízení, i okolí ho hodnotí kladně a jeho podporovatelé nejsou jako to panoptikum co krouží kolem Zemana a Babiše. Jo, ideální není. Ale to z kandidátů není nikdo, každý má své klády a zápory. Jinak mi nejak uniká, co to znamená "nemám jednoznačný názor na volbu." Ony jsou totiž u kazdeho jen dvé možnosti. Buďto mu to hodím nebo mu to nehodím. Ona existuje ještě jiná možnost? Hezký den

12 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JN

A dokonce i s Vámi... ;-)

1 0
možnosti
KL

Odpověď na Vaši otázku je jednoduchá - protože to jsou pokrytci...

9 3
možnosti
RK

A nebudou pokrytci ti obhájci Bureše, kteří dnes kritizují Pavla? Koukněte se do zrcadla ;-)

1 1
možnosti
PN

P42e50t40r 45N90e87d54v59ě28d

25. 10. 2022 20:49

A já bych si přál finálový duel Pávek vs Bureš, to by byl nervááák

Jenže asi bude ve finále paní Nerudová. Byť je vskutku sympatická, já bych volil poté generála. Zdá se mi, že není až tak ovlivněn soubojem slepence s koblihama.

Docela mě také ovšem baví ta obhajoba pana Pavla od jinak komoušobijců. Prověrky v NATO...už se objevují články kdo v NATO také sloužil. Řekl bych, že se tam hlídá spíše loajalita.

2 3
možnosti
FL

Nejlepší voják je ten, který dobře plní úkoly ale nemá vlastní politický názor. Takže Pávek je pro armádu dobrý, ne tak pro Hrad

2 2
možnosti
PB

..... tak třeba to byl strašně hodnej komunista, žejo?!,- i když teda místní disidenti a zasloužilí bojovníci proti komunismu tady porád píšou "jednou komunista - porád komunista!",- ...... na jedný straně chtějí partajním funkcionářům snížit důchody,- na druhý straně, třicet jařin po převratu, horují pro kandidáta na prezidenta s komunistickou minulostí?!?,- éééto paradoxy;-DEU!

6 3
možnosti
Foto

Danuše Nerudová má výhodu, že se narodila v roce 1979 a tudíž se nemohla pošpinit členstvím v komunistické straně. Působí sympaticky a připomíná trochu slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou.

Mně je sympatický i senátor Pavel Fischer narozený v roce 1965. Nemá žádnou komunistickou minulost, po roce 1989 byl svého času i poradcem Václava Havla a působil i v diplomacii. Je seriózní a má zkušenosti z politiky.

Vládní koalice nabídla voličům výběr ze tří kandidátů - Pavel, Fischer, Nerudová. Nevšiml jsem si z nich, že by některý z nich byl preferován. Pokud by se snad ve druhém kole volby utkali Pavel s Babišem, koalice by jistě podpořila Pavla.

1 0
možnosti
JD

Vládní koalice nenabídla. Tito kandidáti kandidují za sebe.;-)

0 1
možnosti
DR

Proč? To už jsme tu probírali mnohokrát. Nevadí jim proto, protože včas přeběhnul na tu správnou stranu. Dle jistého nejmenovaného blogera si prý včas uvědomil svou chybu. K podobnému "argumentu" asi není co dodat. ;-D

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

J19i76ř20í 63K91i39n74d11l

25. 10. 2022 20:15

Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL. To je nejvyšší bezpečnostní prověrka, kterou občan členského státu Aliance může získat. Tajné služby USA i Velké Británie si důvěryhodností generála Pavla musely být natolik jisté, aby s ním sdílely své plány na použití jaderných zbraní. Jeho čisté lustrační osvědčení potvrzuje, že Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB.

2 2
možnosti
DR

Krásná snaha, ale už se opakuješ.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1592
  • Celková karma 39,63
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik