Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lžou obě strany, nicméně já mám rád, když se ctí časová linka. Ukrajina, zvláště ústy prezidenta Zelenského, nikdy řádně nepopsala události v průběhu osmi let (2014 - 2022). Zvláště aktivity tehdy ještě praporu AZOV (dnes už je to pluk) na Donbaské frontě zůstávají pod pokličkou a to i v českých médiích. Sem tam proskočí nějaká výjimečná drastická událost, ale jinak ticho po pěšině. Mám videa jak surově napravují hlavu dvěma holkám školou povinných, a nebo jak také zacházejí se zajatci - vystupují se svázanýma rukama z dodávky a při prvním kroku jsou jim prostřílena kolena a stehna.

Já vím, ze zpravodajství víme, že Rusové jsou také pěkná prasata, ale o těch ukrajinských se toho moc nepíše.

2 0
možnosti

Přiznání ze lži jen ukazuje, že Ukrajina je o mnoho civilizovanější země než Rusko. To by totiž lež bojovníka za jejich zájmy nikdy nepřiznalo... Viz "zelení mužíci" před osmi lety na Donbase, ruský organizovaný doping atd.

2 0
možnosti

V tom s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti

P48e14t83r 80P49a66c28k83a

13. 6. 2022 10:29

"řada lidí totiž může začít pochybovat o tom, zda i jiné zprávy ohledně průběhu ruské agrese na Ukrajině jsou stoprocentně pravdivé"

Jak "může začít pochybovat"? Lžou obě strany, ale u nás se prezentují jen ty lži ukrajinské.

0 4
možnosti

na rozdíl od ruských lží, které jsou prezentovány jako pravda (rus nikdy nepřizná že lže)

0 1
možnosti

Pane prebirate lzive informace z Idnes a z echo24, tady je puvodni rozhovor: https://lb.ua/news/2022/06/03/518875_lyudmila_denisova_azovtsi_z.html

1 0
možnosti

hm, tak o čem ten blog vlastně je?? Když dezinformuje ukrajinská ombudsmanka .....je odvolána, když česká ministryně vlády.....bude následovat soud, který ji buď odsoudí, nebo osvobodí. Tak co je na tom špatně? Když dezinformuje, nebo přímo lže někdo v Rusku tak co? Taky odvolání , nebo soud?

1 5
možnosti

Všichni známe naši justici a prapodivné výroky našich soudců, které jsou až příliš často poplatné partaji, za které se dostali do talárů.

;-(;-(

2 0
možnosti

Ve válečném konfliktu se emoční rozladěnost může projevit manipulativně ale kvůli tomu není desinformator. Pisatel by si měl uvědomit, co je systémová desinformace a co manipulace

1 4
možnosti

Dezinformace o Saddámovych zbraních hromadného ničení v Iráku byly záminkou pro válku a okupaci této země.

Byl za to někdo potrestán?

8 0
možnosti

Saddam Hussein. Teda on měl "jen" spoluvinu že ty informac nevyvracel, naopak podporoval, ale to stačí, resp. stačilo.

0 0
možnosti

Přitom si stačí přečíst článek na náhodných komerčních médiích na západě a člověk zjistí, že je to ještě úplně jinak. Echo si hold vymyslelo a iDnes slepě okopčil.

0 0
možnosti

Koneckonců, v Echu již titulek a článek značně upravily. Ale stále tam mají zavádějící informace.

0 0
možnosti

Pan Nožička úplně neporozměl pojmu dezinformace... Ten se používá jen v případě když lže ta "špatná" strana. Když lžou "naší" tak mluvíme o tom že se vyjadřují "trochu expresivněji"... I když jde o účelové zkreslování skutečnosti nebo přímo o vědomou lež za účelem vytvoření určitého dojmu... Tedy jednání , které má všechny atributy šířením dezinformace.

15 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 8
možnosti
Foto

Čili lhala nebo byla jenom expresivnější?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 7
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik