Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To jsou demokratické dezinformace, ty jsou OK;-) myslete trochu politicky;-D;-).

7 0
možnosti
JN

To je fakt - měl bych se nad sebou zamyslet... :-)

3 0
možnosti
OU
JN

Pro ty, co by se eventuálně nenamáhali otevřít tvůj odkaz, sem pro jistotu zkopíruji, jak se věci mají:

"Pozn redakce: Původní titulek ve znění: "Odvolaná ukrajinská ombudsmanka lhala. Zprávy o hromadném znásilňování si vymyslela" redakce upravila, aby zmírnila emoce, které zprávy o konfliktu na Ukrajině vyvolávají. Zda expresivnější nebo přibarvené referování o zločinech je účelovou lží nebo manipulací otázkou ale stále zůstává. Ve válce běžná pravidla neplatí."

Jinými slovy, dezinformátore Poborský: není zde vyvráceno nic z toho, co jsem v blogu napsal a v textu článku se stále píše o tom, že ukrajinská ombudsmanka lhala - redakce pouze upravila titulek, aby zmírnila emoce některých čtenářů.

9 2
možnosti
FZ

Samozŕejmě od ombudsmanky hloupé ,ale proč nám také nenapíšete třeba o Lavrovovi který dezinformuje a lže od 24.února v jednom kuse...to se vám tak nějak nehodí do krámu že ano..

9 1
možnosti
DR

Dovolím si odpovědět za autora tak nějak po Zieglerovsku, který také vždy psal pouze o tom co se mu hodí a tj. že článek je o ombudsmance, ne o Lavrovovi.

8 0
možnosti
MM

Ukrajinská ombudsmanka znehodnotila minulé i budoucí informace z Ukrajiny. Útok českých političek na Alianci pro rodinu je skutečná špinavost - o obou ženách to něco vypovídá.

6 2
možnosti
JD

Třeba ty naše hvězdy mají důkazy! Nesuďte předem.

1 2
možnosti

Zatímco úmysly té ombudsmanky se dají vcelku pochopit, nijak se nedá pochopit to, co dělá Putin a ruská věrchuška. Takže tady můžete naklást další "vyčteninky", ale to podstatné, že na Ukrajině se v režii Ruska odehrává nejhorší válečný zločin 21.století, nijak nevyvrátíte.

6 3
možnosti
JD

On to někdo vyvrací? Autor? kde?

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MV

Hezkej překlep - nocleha...

2 0
možnosti
Foto

Ombudsmanka nebude na Ukrajině určitě sama. Těch s bohatou představivostí a talentem ke zdramatizování už tak dost dramatických scén tam bude víc. Podobné to bylo i s informace ze syrských bojišť.

7 2
možnosti
Foto

Ostatně Vy jako falešný optik ohledně brýlí P. Fialy o představivosti a vzniku a šíření desinfomací víte své.

1 2
možnosti
PK

A to je asi ten problém. Zatímco ona byla za lži odvolána, tak russáci si za lži dávají metály.

6 0
možnosti
Foto

K těm ruským lžím se dá nějak dostat?

0 1
možnosti
Foto

Oni take poradci dobre vi, co na Zapade resime a cim zapusobit, i kdyz:

"Podle zpravy populacniho fondu OSN z 2018 je kazdorocne fyzickemu nasili vystaveno pres milion Ukrajinek a nejmene 600 jich kvuli tomu zemre. Navzdory obrovskemu utrpeni vsak utok nahlasi pouze jedna z deseti a pouze 1% z prezivsich vyhleda lekarskou nebo socialni pomoc. V Donbasu i na Ukrajine obecne je domaci nasili povazovano za relativne normalni vec. Trestnym cinem teprve od roku 2017."

0 1
možnosti
Foto

Takže podle vás tam rusáci vtrhli, aby zabránili domácímu násilí.:-/

3 6
možnosti
JN

Je po deváté hodině a v diskusi jsou stále k vidění všechny příspěvky pana Konráda, včetně například příspěvku: "Zalez, kojote a čumáku ", napsaný včera v 20:30. A přestože pan Konrád v diskusi výslovně píše, že si zde přišel pro ban, administrace se k tomu stále nemá... Což mi přijde zvláštní zejména v kontextu s tím, že já jsem nedávno dostal ban za příspěvek, v kterém jsem užil obecně používanou frázi "pro hloupého všechno hloupé"... Proto jsem se rozhodl, že další urážlivé příspěvky pana Konráda i některých jiných odteď budu mazat já – kdybych mu totiž odpovídal adekvátním způsobem, nejspíš by to skončilo banem pro mě (zvláště, má-li dnes službu pan Banga...)

12 1
možnosti
JN

Zřejmě je cílem zdejší administrace, aby odtud lidé jako já odešli a trolující Konrádové, Poborští či Matuškové jim k tomu mají napomoci, a tak si je zde administrace „vydržuje.“ Naopak je asi jejich tajným přáním, aby zde zůstali jen blogeři se „správným viděním světa“, jako např. Valiček, Vodvářka, Flaška či Kroupa, případně pak různí Filipové či Šárky, co jim pravidelně mažou med kolem pusy. Vůbec se proto nedivím např. kolegům Hewlitovi či Větvičkovi, že přestali diskuse pod svými blogy otvírat, protože jiné cesty zde za stávajících poměrů zřejmě není.

7 2
možnosti