Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Když tak rád píšete o lžích a dezinformacích, proč vám unikají třeba takové:

.

https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788232

0 0
možnosti
Foto

Nepříjemná záležitost. Přesto mi není jasné, do jaké míry se informace lišily od reality. Ale jisté je, že jakékoli podlehnutí tlakům obludných lží ruské propagandy ( pokusit se jednat podobně), je kontraproduktivní, protože bude vždy násobně dále pokrouceno a zneužito lidmi jako je Ivan David. Ostatně i ta změna titulku, na níž jste dal odkaz o tom svědčí.

Pokud šlo především o nějaká drsná líčení, chápu, že se jich v takové situaci dopustila. Přimět země, které dlouhá léta vyzbrojovaly Rusko i navzdory embargu, aby pomohly napravit důsledky své lačnosti po finančních ziscích z prodeje zbraní, není snadný úkol.

Pro mne je důležité, že Ukrajina svým postojem dala jasně najevo, že se nechce umazat ani mnohem méně, než jak se každým dnem sviní Rusko nehoraznými lžemi. A co se toho násilí a zvěstev týče, je jich již zdokumentováno dost na to, aby nikdo nemusel fňukat, že svět Rusku křivdí.

3 0
možnosti
JP

J90i96r45i 69P23i79l38n47y

11. 6. 2022 6:22

No vidíte. Když jsem na Seznamu napsal citát, že první co ve válce umírá je pravda, tak mi dali doživotní zákaz.

13 1
možnosti
MK

Diskuse dole je fakt výživná, to se zas inteligenti předvedli.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Ono je to pane Nožičko daleko horší a zdaleka nejde o paní velvyslankyni, ale o západní média a politiky západu neštítících se naprosto ničeho. Na základě údajů oné ombudsmanky obvinil Charles Michel Rusko na zasedání OSN, obvinění šířila média jako CNN, Washington Post o evropských médiích včetně těch českých nemluvě. Na základě „zjištění“ paní ombudsmanky vznášela obvinění i zástupkyně OSN pro sexusální násilí Pattenová či Unicef. Něco jiného jsou totiž individuální zločiny a něco jiného hromadné znásilňování jako nástroj vedení války, za které by bylo odpovědno vedení ruské armády a ruského státu.

Vůbec nevylučuji při válce takovéto zločiny, které nelze bagatelizovat, ale po prokázání se předpokládá i tvrdé odsouzení takových jednotlivců. Ale něco jiného je obviňovat stát za válečné zločiny. Viz americký web a jeho příklady dalších ukrajinských lží. https://www.zerohedge.com/geopolitical/ousted-ukrainian-official-breaks-silence-admits-she-lied-about-mass-rape-russians.

„Ukrajina obvinila ruské vojáky, že používají znásilňování jako nástroj války“

„Navzdory skutečnosti, že její tvrzení o masovém znásilňování byla nepravdivá, byla opakovaně zesílena tradičními médii, jako jsou CNN, Washington Post, atd, atd Třeba CNN tady https://edition.cnn.com/2022/05/09/europe/ukraine-russian-soldiers-brovary-rape-victims/index.html

"Od prvního dubna bylo hlášeno 700 zpráv o znásilnění," uvedla Ludmila Denisovová podle CNN. On pan Charles Michel v OSN na protest odcházejícího ruského velvyslance vyprovodil slovy „Jen si jděte, možná je pro vás lepší pravdu neslyšet, pane velvyslanče,“ Inu vzor ctnosti, mravnosti a pravdomluvnosti.

18 1
možnosti
Foto

Denisovová není zdaleka jediný zdroj informací o zločinech speciální barbarské a loupeživé války ( v níž zemřely už desetitisíce lidí i pomocí zbraní dodávaných Rusku členskými zeměmi EU a NATO).

0 0
možnosti
Foto

V kazde valce se deji zverstva. Zoldaci, fanatici, zvlceli vojaci... Od nepameti a obema stranami. Kazdou valku doprovazi pribarvena propaganda obou stran. Je naivni si myslet, ze nase/Ukrajinska/Zapadni strana to ma poprve v historii jinak.

Nekde jsem cetla, ze pred invazi USA do Iraku (myslim), kdy cast politiku bylo proti, vystoupila v TV udajna zdravotni sestricka a barvite vypovidala, jak jsou vyhazovani novorozenci z inkubatoru. Pohorsena verejnost po techto opakovanych zpravach schvalila vojensky zasah. Pozdeji se ukazalo, ze to cele bylo vymyslene a udajna sestricka byla dcerou vyslance.

13 2
možnosti
JN

O tomhle jsem nikdy neslyšel, nicméně v souvislosti s invazí USA do Iráku je známým faktem, že zbraně hromadného ničení v Iráku nikdy nalezeny nebyly (přestože Američané před invazí tvrdili opak).

4 0
možnosti
JL

Ma pan Nozicka pravdu,, lhat se nema a kdo lze, ten i krade! Jen me mrzi dve veci, pan Nozicka se nezminil v zaveru, ze ukrajinska obudsmanka byla zbavena sve funkce. Dale me mrzi, ze se vubec nezminuje o nepravostech protivne strany, o tom jak lzou Putin a Lavrov; nejen to, oni i kradou a ve velkem kradou ukrajinske uzemi, obili a nevim co jeste. A hlavne, ze i zaminka k prepadeni sousedniho statu je nestydata lez. Ukrajina neni o nic vic nacionalisticka a militaristicka nez Putinoo Rusko!

6 0
možnosti
PN

P24e57t79r 89N85e56d13v12ě95d

10. 6. 2022 21:44

LidI co je to s vámi. Proč by měl autor zmiňovat to, že paní ombusmanka byla zbavena funkce dvakrát? Na začátku to má, tak proč na konci? Kdopak Vás oplusoval? No, jó a to prý to četl.....

7 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že v otázce šíření informací není vše černobílé, tedy, že i Ukrajinci lžou (rusové tedy pořád le to je druhá věc).

Co je ale černobílé je váš příklon k Rusku a naprostá absence jakéhokoliv morálního kreditu.

Jen amorální člověk bagatelizujete ruskou agresi na Ukrajině a jen amorální člověk bagatelizuje Ruskem řízený doping jeho sportovců...Rv

7 8
možnosti
PN

P58e94t17r 20N47e47d78v50ě52d

10. 6. 2022 21:51

Pane černobílý. Co si v textu tohoto blogu vysvětlujete jako bagatelizování toho běsnění na Ukrajině?

A nebylo to v minulosti spíš podivení nad tím, že se s tím dopingem svezli i ti rusáci, co nikdy nebrali a ani nežili v rusácku?

Je fakt nemorální takhle sprostě lhát pane Polický . Jaký asi tak může být Váš morální kredit?

6 2
možnosti