Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zani

10. 9. 2009 19:15
A možná to bylo takhle

Pan Randák, pro státní správu už nepoužitelnej, se rozhodl za sebou praštit dveřma. Sejmul Topola a Rudejm dal vědomí, že už s nima nehraje. Proto předal fotky osobně, aby se moc nespekulovalo o zdroji. Co vy na to zpřísahanci ;-D.

0 0
možnosti

Zani

10. 9. 2009 19:07
Amožná to bylo jinak :)

0 0
možnosti

martin013

1. 8. 2009 8:53
Připravte se

Váš rozbor je jeden z mnoha, který se dá použít. Informací (těch ověřených) bylo, je a bude málo. Takže budou jen výzvy z jedné i druhé strany, volání po zanechání STB-áckých metod a poukazování na druhou stranu, jak je strašně prohnilá. Fanoušci jedné i druhé strany se tak jen utvrdí v tom, že ta druhá strana je prostě příšerná a její lídr odporný. A to je celé. Jinak se nestane vůbec NIC. Ale připravte se a buďte ve střehu. Neboť těchto NICů bude do voleb jistě víc. Takže už si nějaký "rozbor" můžete začít předepisovat.....

0 0
možnosti

framy

1. 8. 2009 8:19
dobrý

rozbor,který nebude daleko od pravdy.R^

0 0
možnosti

Fikus 1

31. 7. 2009 23:10
Daleko víc mně zajímá co na těch fotkách je

než to kdo a proč je fotil. Diskuse kdo a proč je tady jen aby odvedla pozornost od skutečného problému.

0 0
možnosti

Marat2009

1. 8. 2009 10:59
Re: Daleko víc mně zajímá co na těch fotkách je

a mne taky. Tá slovní mlha je k ničemu!

0 0
možnosti

cojanato

31. 7. 2009 21:05
Randák mě překvapil a .......

....autor zas docela dobře naladil.  Jen ať se fotí, jen ať se zveřejňuje, jen ať opět něco vyplave na povrch té Kocourkovské stoky ! Dedukce se sice různí, ale je o čem přemýšlet.  Je třeba čistit ! A pokud možno, co nejdůkladněji.

R^Dávám karmu !:-)

0 0
možnosti

Marat2009

1. 8. 2009 11:05
Re: Randák mě překvapil ale .......

Pane Cojannato,  u této kauzy  

je nutné si položit otázku, komu tato kauza prospěje, když do ní je namočená ODS i ČSSD.

Zakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek a kníže pan Karel Schwarzenberg sbírají,  jak to jde,  voliče u lidovců, ČSSD, ODS i zelených.  A pokud si voliči řeknou, že jen TOP09 je čistá bezprůserová, tak budou volit novou a nepoškvněnou pravicovou stranu TOP09!

Možná to jen tak náhodou vyšlo....:-)

0 0
možnosti

zeolit

31. 7. 2009 20:48
Nejdříve jste si dal houbičky?

A potom napsal svůj blog? Náhodou jsem zabrousil k Vám poprvé. Je skoro pravděpodobné, že Vám křivdím. Ale to snad nemyslíte vážně. Všechno tohle divadlo kvůli Urbanovi? Asi jsem Vám naletěl na aši anekdotu. Před chvílí jsem se díval na tiskovku Mirka Topolánka. Souhlasím s ním. ČSSD a Paroubkovi vadí klesající trend voličských preferencí. Něco se muselo stát, aby tento trend se zvrátil. Uvidíme...

[>-]EU[>-]

0 0
možnosti

L.O.N.

31. 7. 2009 21:02
Re: Nejdříve jste si dal houbičky?

Ne, celá ta legrace byla samozřejmě kvůli všem, asi dokonce kvůli Topolánkovi především. Ale kvůli Urbanovi to šel předat osobně Randák. Proč by se jinak angažoval? Ta jeho přítomnost musel být vzkaz někomu. A já myslím, že Urbanovi.

0 0
možnosti

marketa linden

31. 7. 2009 20:09
husarsky kousek od Randaka

Chlapi jsou jesitni, prisel se ukazat, to od nej jako ex spiona dodalo verohodnost. Na fotkach jsou vsichni a tema je - Urban - Topolanek a jejich snaha o velkou koalici a jen jejich TV debata. To je oc tu bezi? Proste je drapli na hruskach...docela sranda videt Mirka zase v te Italii:]] Urban ma taky super figuru, ale o ne nejde, jde o bratrstvo kocici pracky a ja na brachu, bracha na mne. Bohuzel politika je propletena s tunely a obchodem a mohou rozprasit lovce lebek, kdyz jim sahnou na jejich chobotnici, to je taky bratrstvo.Udelali husarsky kousek, ukazali jejich cahry machry.

0 0
možnosti

standa z Ostravy

31. 7. 2009 18:56
Nevím, proč jste se zrovna..

.. zmínil i o likvidaci ekologických škod. Avšak dobře víme, že to bylo pod taktovkou Kalouska (Bursík se toho držel do pádu vlády). A všichni víme, že to nejvíce napomůže Kalouskovi (Sardinie), protože nad tím nemálo lidí popřemýšlí. A kdo je z ČSSD hlavním oponentem právě Kalouskovi? No přeci Urban. A kdo je oponentem krom Vodrážky panu Knížeti, a mohl by v Praze zabodovat? No přeci Bém (Janoušek).

O Topolánkovi se zmiňovat nebudu, protože každý ví, že jeho kamarádem je Řebíček, a Hodař (byl tam též), k tomu Řebíčkem do Ministerstva dopravy dosazený. U Topolánka je celá věc normální, a nedivím se. A pak  autor naznačil, proč by se Randák vyzradil, když je akce Savoy známá všem? Fotky by přeci stačily? Zdá se, že je Randák na jiné straně politiky. A Kalousek přivítá hlasy od kohokoliv. Což dokazuje, že má to svědomí vypumpovat jiné strany o členy. Nutno se asi zajímat, kdo by rád prosadil Kalouska na post ministra financí. Je možné, že vše je jen dílem médií (nepodlacených).

0 0
možnosti

standa z Ostravy

31. 7. 2009 18:57
Re: Nevím, proč jste se zrovna..

Jsem si jist, že tímto příspěvkem plýtvám časem. Protože ta média se tím zabývat nebudou. Takže i tyto možnosti se většině lidí v ČR nedostanou.

0 0
možnosti

editi

31. 7. 2009 15:24
Mohla bych také

myslet na to, komu je v této době tato kauza týkající se obou velkých stran ku prospěchu. Kalouskovo syčení a Bursíkovo hození přes palubu může dát jasný signál všem, že ušišlaná knížata nespí a Radek John zkušenosti a prachy má.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.