Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SocPredator

2. 1. 2008 11:53
V článku je trochu omyl

Ekologická daň se platí jak z uhlí, tak z elektřiny, takže vesničani si žádné přímotopy kupovat nemusejí. Uhlí je stále levnější (bohužel - bohudík) nehodící si škrtněte.

Klasická kocourkovská záležitost, uvalila se daň na obojí, takže se nic nezměnilo, jen se vybere víc peněz. Vlk v podobě ekologie se nažral a koza (začouzené vesnice) zůstanou nadále. Jestli si takhle Bursík představuje ekologii, tak mi moc zelený nepřipadá ;-D

0 0
možnosti

Přesně

2. 1. 2008 20:50
Re: V článku je trochu omyl

Je to tak. Bursíka vykopnul vzhůru Bakala, takže on se na oplátku  snaží zdražovat uhlí z "ekologických" důvodů. Ono ale nadále zůstane nejlevnější a "sockám" nezbude nic jiného než ho kupovat, aby nezmrzli. Samozřejmě za víc korunek.

0 0
možnosti

karel

1. 1. 2008 12:13
žárovkové referendum

Vypne-li 5mil rodin Tv a spotřebiče 0,3KW, tak se dá 1500MWe tj.necelý výkon Temelína. ČEPS a ČEZ toto zvládne. Jediná možnost: nastolení odborného řízení eneregtiky, ne přemotivovaných sobců, co mají strategií rozvoje na Balkáně plný pytel(tam se lépe krade) a v Čechách neposatví jedinný nový zdroj - max. opraví ty odjeté.

Tomu se říká koncepce, Ještě se propojí s MOL za 15 mld.Kč a mají garantovaný výnos 8%p.a., zřejmě podobní chytráci, spolupráci předstírají na  nových plynových zdrojích. Schvaluje MF, řídí DR , Kocourkové a spol. Co má Beldor na mysli ip? Tam se přizná, kolik s bandou v ČEZu vydělal. Ať je rád za demokracií a přemýšlí nad formou účinného protestu proti monopolnímu ohrožení důležitého odvětví. Ohrožení  je tak vážné, že i vedení státu dnes sáhne ke lži a nepravdivým tvrzením. Zatlouká!!!50 mld. Kč nedohledaných financí v ČEZu!!! To je pecka!

0 0
možnosti

cekon

2. 1. 2008 10:09
Re: žárovkové referendum

Nejde o to dělat potíže Temelínu, ale politikům. Musí se jim rozklepat kolena a pak už to půjde...

0 0
možnosti

xxx

1. 1. 2008 10:50
A co takhle vsichni

a tím myslím opravdu všichni, demonstrativně odpojit na hoďku všechny spotřebiče ze sítě a dát tím najevo, že nesouhlas se zražením myslíme vážně? Hodinku to každá domácnost vydrží a potom stačí jen všechno nahodit zpět. Když budeme jen tupě přihlížet bezdůvodnému zdražování, tj. ždímání našich peněženek, pak nám naříkání na netu nebo v hospodě prd pomůže a zdražovat se bude dál. Hurá do akce!!! Co třeba 30.leden 2008 v 18:00???

Nebo opravdu zůstaneme pouze věčně stěžujícími si čechy?[>-]

0 0
možnosti

cekon

2. 1. 2008 10:08
Re: A co takhle vsichni

Navrhuji 8. února 2008, Klaus s tím má taky něco do činění.., že ano.

0 0
možnosti

Beldor

30. 12. 2007 23:12
ip

taky by tady mohli zavest alespon ukazovani ip adresy,jak jsem precetl last 10prispevku tak snad vsechny psal jeden a ten samej uchyl pod jinym jmenem.... ale co bysme od idnes chteli:-©Rv

0 0
možnosti

anti IP

31. 12. 2007 16:16
Re: ip

Proc se rozcilujes? Komentuj, co se ti z jeho podani nelibi nebo se tu neukazuj s prazdnym prispevkem. Smrdis CEZem na 10 honu.

0 0
možnosti

Idiot

30. 12. 2007 18:26
jsem úplně blbý

když si chci zkazit náladu, tak kliknu na heslo ČEZ a jsem naštvaný na celou hospodu. To nikoho jinýho nic nenapadne, jak zabránit průseru,

Věřím, že obavy z příspěvků jsou reálné a děsí mě, až to zhasne všude. Pak mi bude zbytečných obětí líto, co jiného nám nyní zbývá?

Kdo tomu chlívu velí,když si dnes  Armáda v NATO kupuje nepotřebné OKT za 23 mld.Kč!!

0 0
možnosti

Podvod

30. 12. 2007 18:17
ČEZ půjde ještě hladčeji

To co se povedlo v Škodě Holding, (mají tam údajně Roman a Gross majoritu), se i v ČEZu podaří. Tak jim jde na ruku servilně MF a podporuje tunel na ČEZ. Kdo nevěří, ať tam běží. Není konsolidovaná úzávěrka k dipsozici již 24 měsíců. Kde má správce KP Škody a.s. rozvahu a zpeněžený majetek?

Auditor prodává razítko a poté někdo pochybil, burza padne, ale nikdo v tom nechce zůstat, tak všichni lžou. Jde o prachy. Ty rozdáme  a vše půjde lépe. Jenom koupit těch 20 hlasů pro Klause, bude problém proti Švejnarovi, asi má z USA nějaké zadání?!?

0 0
možnosti

Podvod

30. 12. 2007 18:07
Škoda Holding a.s.jak to šlo hladce

Při pohledu na úplný výpis ze ŠH si uvědomíme, co mladé vládce okouzlilo: rozděl a panuj. Prý Roman zaplatil za místo GŘ v ČEZu 50 mega na stůl Standovi-ten si koupil M. Energo.

BIS hlídá strategické odvětví zcela mimo mísu, co jiného zbývá- čekat až to praskne, obor je před kolapsem, jenom manageři mají na Hawai nakoupeny hotely, mnozí mají v USA rodiny!

Tak jak dlouho nás budou obelhávat? Pokud svítíme, tak to jde, až vypnou elektřinu, taky se v ČR nikdo nevzpamatuje, mohla za to kuna. My za povodně utopíme 2 soupravy Metra a nic se nestane. I kdyby byly plné lidí, tak se Gross stejně vylže!!!  JUDr. Vesecká to zařídí, Salichov odloží. Státní instituce selhaly. TOTÁLNÉ. Politická korupce dosáhla +nekonečna

0 0
možnosti

děvka

30. 12. 2007 17:47
soudní spory made in ČEZ

tak jsem se byl podívat na dole ČSA, kolik jsou ve skrývce horníci před těžbou. je to průser, který snad jenom idioté v v ČEZu nevidí. Tam je tězba na hraně skrývky a ta podle horního zákona zcela mimo předpisy, min. terasy,aj. Nevím kolik je na rekultivačním účtu, kdo se z brambůrkoekonomů vyzná v energetice, hornictví ,správě aktiv. Stát jsme my a nikdo nás nekotroluje si řikají manageři, šroubujou akcie a věřte nám.

 Tak je v ČR řízena energetika + hornictví. Kalousek je opravdu národní svině bez přívlastků. Korupčník 16 let v politice zdegenerovaný vazal korupčníků Šťávy, Hávy, Kalvody, dnes Romana a dalších mistrů konkurzů a restrukturalizace (Janka Škoda ČEZ?).

Kde jsou prachy z minulých období z ČEZu, to chceme říci Kalousku, že někde jsou,- no na Balkáně přeci. Co takhle někoho zavřít pí. Vesecká!!! Taky slepá a hluchá???

0 0
možnosti

cekon

30. 12. 2007 15:51
Možná

že si brambůrkový král usmyslí koupit nějaké benzínová pumpy v USA. A my mu to s radostí zaplatíme. Vždyť je to trh, ne?

0 0
možnosti

Honzík

30. 12. 2007 15:22
ČEZ jede do Gacka pálit popel

Je to možné, že budou pálit v Gacku tak mladý lignit s obsahem popela 58%, výhřevností 1700 Kcal/kg, namisto stavby JE v území, kde není potřeba pětileté schvalování EIA či SEA a přebytek elektřiny vyvézt do Řecka a Turecka.

To je důkaz řízení podvodníků za MF Kocourek  (ztransformoval stavební hmoty) všeobecné ubohé řízení , spíše hloupé maskování rozsáhlé korupce a zcizování financí z majetku ČEZu bez adekvátní protihodnoty.

Zločin v ČEZu v roce 2007 je rozsahu desítek mld. Kč. Nikdo to nechce přiznat. Elektrický tunel na ČEZ ani BIS neodhalila, Langr také se snaží.

Co zbývá- odhalit pachatele na čele s Kalouskem a Romanem, obvinit je a dát pozor na soudce a vyšetřovatele, ohlídat žalobce. Státní gauneři mají zájem na zmanipulování šetření a věc odložit. Co na to nový president.?

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.