Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

s(h)arka

29. 12. 2009 15:53
králičí mozeček je mňamka...

a guláš z králičích hlav,to je mana nebeská...býčí koule- no, v Globusu to mají popsané patrně latinsky...my říkáme bejčí žlázy...moje maminka má zase zvyk - rajče s cukrem,místo soli....kámoš si na bramborák maže marmeládu-ale jen jahodovou....ale jinak máte podobné chutě jako já;-)

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 17:34
Re: králičí mozeček je mňamka...

To v tom TESCU mají jako "Testes"?

0 0
možnosti
H

hanička-sluníčko-srdíčko

29. 12. 2009 15:25
A býčí koule

byly také smažené?;-D

Alles gute, LiboreV 

A ať Ti chutná i v tom příštím roce!

H.

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 17:32
Re: A býčí koule

Taky smažené, taky.

Dík za přání, Tobě taky!

0 0
možnosti
OU

29. 12. 2009 14:27
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 17:32
Re: jasně

Bílé oko jako varianta oka zeleného.

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

29. 12. 2009 13:48
úžasný blog

to je tak nádherně napsané, že Vás úplně miluji;-DKráličí hlavy ano

ano ano..... Chléb sádlem ( na Rakovnicku a Kladensku nedávají předložku "se") a cukrem jedla naše kamarádka Ivanka...

Když doma nebyl dietní mls, tak jsme jedli cibuli se solí, zvlášť srdíčka jsou fajn. Říkali jsme tomu "prasečení."...Zvlášť na noc je to dobré, máte pak fakt divoký sny.

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 17:31
Re: úžasný blog

Lepší na noc, než na snídani ;-D

0 0
možnosti
RP

tata01

29. 12. 2009 12:51
jídla

dá se sníst ledasco, ale chleba se sádlem a cukrem;-(?? no hnus

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 13:00
Re: jídla

A zkusil jste to, nebo si to jen myslíte?

0 0
možnosti
KK

koudou

29. 12. 2009 12:31
pro autura

dnes jsem jednim dechem precetl vsechny vase clanky o jidle,je to super,velice zajimave a vtipne,mel by jste napsat knihu,fakt superR^

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 12:32
Re: pro autura

Díky moc. Ale víte, jaká je to oběť, polykat všechnu tu havěť, abych měl o čem psát?

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

29. 12. 2009 12:25
Četl jsem kdysi o expedici potápěčů na Kubu.

Ti tam dlabali takové speciality jako pudink s kynutými knedlíky. Nebylo divu, že po takové "dietě" všichni perfektně zhubnuli.

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 12:33
Re: Četl jsem kdysi o expedici potápěčů na Kubu.

Já nejvíc zhubnul po brigádě v Rusku, tedy Sovětském Svazu. Při 176 cm výšky jsem shodil z už tak bídných 60 kg na 54!

0 0
možnosti
DK

Bertiik

29. 12. 2009 12:23
Králičí hlavy ANO!

Taky jsem v rodině jediný, kdo má králičí hlavy v oblibě - obvykle jen uvařené ve slané vodě - posléze do vody doplnit koření, libovou zeleninu a těstovinu a je z toho skvělá polévka...V

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

29. 12. 2009 12:31
Re: Králičí hlavy ANO!

Jo! To je ono! Už se mně sbíhají sliny!

0 0
možnosti
K

Komik1

29. 12. 2009 12:05
Pravda.

Plíčky na kyselo s knedlíkem, je lahůdka.Jinak to byl pajšl.Babička, jako sobotní jídlo, dělala polévku( jakoukoliv) s buchtama, nebo s vdolky.Jedlo se vše.Jo a ty skořápky, jsem musel taky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.