Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MGB

1. 3. 2010 20:35
Jsme rovní ?

Nejsem policista, nejsem řidič z povolání. Dovolte mi jen otázky :" Proč necílíte kritiku a zlobu na viníka nehody, na správce komunikace, na bezohledné kolegy řidiče, kteří jsou za těmi ucpanými křižovatkami? Domníváte se, že v zahraničí si toto dovolí ? Domníváte se, že demokracie je projev sobecké bezohlednosti? Zkoušeli jste Vy někomu pomoct a ochránit ho?" Jen si odpovězte sami a zkoumejte své odpovědi.

Miroslav Borůvka  

0 0
možnosti

L.O.N.

2. 3. 2010 8:09
Re: Jsme rovní ?

Vidím i chyby u řidiče, správce komunikace a bezohledných řidičů. Jenže v okamžiku nehody už oni nemají možnost nic dalšího dělat, na rozdíl od policie, která by velmi jednoduše a levně mohla ušetřit desetitisíce hodin ostatním lidem. V pondělí mezi 7:00 a 12:00 (tak dlouho trvala uzavírka) projede dálnicí jistě 10.000 aut, průměrně se dvěma osobami. Ti všichni ztratili zbytečně minimálně hodinu průjezdem městem (spíše více). Samozřejmě policie nemůže za tu nehodu samotnou, ale mohla by zmírnit její následky pro tisíce lidí, pro které je hodina hodně času...

Ten řidič jistě lituje a udělal by cokoliv, aby chybu napravil, on však teď už nemůže. Kdo zná provoz mezi Bělou p.B. a boleslavským hlavním nádražím, ten ví, že z Jaselské na Ptáckou se řidiči objíždějící dálnici přes "Stopku" neměli šanci dostat, proto se tam snažili vtlačit zuby nehty. Jeden regulovčík tak mohl ušetřit desetitisíce hodin.

Jinak se snažím pomáhat a chránit podle svých možností.

0 0
možnosti

twigy

1. 3. 2010 17:37
No tedy ...

člověče, vy jste se normálně zbláznil. Tři věci najednou chtít od policie,....hm, hm,...to nemyslíte vážně ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

toomix

1. 3. 2010 16:06
Pravda...

Musím naprostou souhlasit. Sám jsem z Mladé Boleslavi a tak vím, jak to vypadá, když se třeba u Bičíků (Nová sportovka) stane bouračka. To pa celá doprava vesele stojí od Kosmonos až za kruháč na Výstavišti, a od 3. brány po křižovatku u Měšťáků. A policie, když už si najde čas tam jet, tam jen tak stojí a kouká Rv

0 0
možnosti

L.O.N.

1. 3. 2010 16:20
Re: Pravda...

No právě...

0 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 13,52
  • Průměrná čtenost 3233x
Cestovatel. Zapisovatel zážitků. Gurmán.

www.libornovotny.cz

www.libornovotny.cz/Vikend

Na blogu iDnes od roku 2007.

Koncem roku 2011 jsem zjistil, že jsem v pořadí podle výše karmy na druhém místě mezi p. Paroubkem a p. Okamurou, což mne vedlo k rozhodnutí věnovat se nadále jen rubrice Cestování.

Můj kanál

Around the world with Libor Novotný 

na YouTube má cca 15.000 odběratelů.