U Antarktidy uvízl ledoborec a internetový národ se baví

Vždyť je to přece ledoborec z té prokleté putinovské Rusi a ke všemu jsou na palubě ti darmožroutští vědci!

A ještě ke všemu to jsou vědci, kteří zkoumají změny klimatu! Tak tady to mají... Kdyby se zeptali všech těch vzdělanců, kterými se internetové diskuse jen hemží, nemuseli nikam plout a mohli dnes sedět v teple svých domovů.

Jenže to oni ne, oni si stále v těch svých přeučených mozečcích neuvědomili, že žádná globální změna klimatu neexistuje a oteplování už vůbec ne. Vždyť dnes už skoro každý člověk, který umí ťukat do kláves u svého PC či notebooku ví, že v zimě je zima a v létě je teplo. Tak proč to zkoumat někde v takové tramtárii, jakou Antarktida bezpochyby je?

A ještě si na takový zbytečný výlet vezmou tak nespolehlivý dopravní prostředek, jakým je ledoborec „Akademik Šokalskij“. Vždyť už to jméno budí nedůvěru a aby toho nebylo málo, zachránit se je vydal, pochopí to někdo, ledoborec čínský! A jako vše co bylo vyrobeno v Říši středu se i toto plavidlo ukázalo neschopným a uvízlo v té neoteplené Antarktidě taky. A do třetice všeho špatného... Na pomoc se vydal australský ledoborec se zprofanovaným jménem „Aurora“! Co na tom, že se jmenuje „Aurora Australis“, tu Auroru mu už nikdo neodpárá...

Ale pro naše diskutéry je to voda na mlýn. Zase mohou ukázat to, jak umí býti proti všemu co pochází z Ruska či Číny, jak rozumí tak složitému tématu, jakým je globální klima a jak moc jim ti vědci lezou na nervy. A taky neopomenou poukázat na finanční stránku záchranné akce! Vždyť ti pomatení vědátoři jedou zkoumat to, co je v českém internetovém prostředí už dávno vyzkoumáno a zachraňovat je budou peníze (australských) daňových poplatníků! Že si to ty holky a kluci od klokanů nechají líbit! Jestli tam taky nevládnou nějací ti levičáci?

Je opravdu zajímavé, kolik lidí žije v bludu, že pokud nějaký vědec zkoumá něco, co se jeho či jeho nejbližšího okolí momentálně netýká, tak je to jen vyhazování peněz a rovnou posílá ony vědce k lopatě. Kolik lidí si stále myslí, že když je něco z Ruska nebo Číny, tak to musí být automaticky špatné a kolika lidem nevysvětlíte, že teorie o globálním oteplování není o tom, že v Antarktidě nebude v prosinci (když tam začíná léto) led.

Ale pal to čert. Já doufám, že se těm klukům australským podaří ruský ledoborec vyprostit, že to australský daňový poplatník neodnese snížením vlastní životní úrovně a že vědci na palubě „Akademika Šokalského“ svůj výzkum dokončí. Já totiž věřím, že jejich výzkum lidstvu k něčemu určitě bude. Přeji hezký den.

 

 

Autor: Pavel Nitka | neděle 29.12.2013 14:08 | karma článku: 17,88 | přečteno: 1064x