Milane, ty jsi dopadl!

Tak tenhle nadpis dnes vévodí sportovní dvojstránce deníku Blesk. A já, jako dlouholetý fanoušek Baníku, vypěnil...

Zatímco ostatní deníky rozhodnutí Milana Baroše oceňují, tak naše nejčtenější barevné noviny jdou opačnou cestou! Vždyť národ toho simulanta nemá rád a tak je třeba si přisadit! Lidé zatleskají a zítra si náš plátek znovu koupí! Já vím, kritizovat zde deník Blesk je docela zbytečné, protože všichni vědí, že píšou samé hovadiny a pokud se to někomu nelíbí tak ať to nečte... Ale někdy se člověk k tomu plátku dostane a nestačí se divit!
Oni možná píšou pomluvy na různé celebrity (některé si to dokonce i přejí) a vůbec se tomu nedivím... Lidé rádi čtou drby a moc se jim líbí, že i ti slavní můžou mít své problémy. Ale napadnout někoho a označit ho za ztroskotance jen proto, že věřím tomu že to národ ocení, je kravina! Ale já doufám, že se to tentokrát Blesku nepovedlo!
Stačí si přečíst internetové diskuse a kupodivu se na Milanovu hlavu nesnáší tolik špíny, jako tomu bylo  v dobách, kdy se mu v reprezentaci moc nedařilo!. Mnoho fanoušků konkurenčních klubů se nechalo slyšet (vlastně přečíst), že se jim rozhodnutí Milana Baroše líbí a dokonce pár jeho odpůrců na něj změnilo svůj názor! Jen ten Blesk... Když o někom nemůže napsat, že něco provedl, tak alespoň naznačí že je idiot! Lidé to prý mají rádi....
Takže milý Blesku, věnuj se dále svým tématům, například tomu kdo včera pohladil Lucii Borhyovou po zadečku či co spojuje Simču Krainovou se Sagvanem Tofim! Klidně se starej proč má výše zmíněný Milan Baroš fousy a kde asi bude bydlet, ale na sport se vykašli! Vůbec tomu nerozumíš...
A teď už musím končit, chci si ten Blesk dočíst... Přeji hezký večer.
P.S. Pro hnidopicha: Pokud mi někdo chce doporučit, abych ten plátek nečetl tak se musím ohradit... Slyšeli jste někdy slovní spojení monitoring tisku?

Autor: Pavel Nitka | úterý 19.2.2013 17:23 | karma článku: 14,71 | přečteno: 1142x