Malá zpověď Kdotobyla

Každému může být úplně jedno jak jsem stár, jaké je mé vzdělání či v které části naši republiky žiji.  

Ale každý musí vědět, že jsem opravdu velmi inteligentní člověk, kterému většina naší konzumní populace nesahá ani po vrchní lem ponožek! Já totiž moc dobře vím jak by měla vypadat ta pravá kultura, jak by měl vypadat film, jak by měla znít hudba či jak má vypadat ten správný obraz. 

Rád bych se s vámi podělil o své zkušenosti v oblasti kultury, ale mám strach z toho, že mne mnoho lidí nepochopí. Takže jen naznačím, jak se můžete stát stejným, nebo alespoň podobným géniem, jako jsem já.

V první řadě nesledujte nic českého! Česká hudba, české filmy či české seriály nestojí za nic a čeští muzikanti či herci jsou jen nýmandi. Dále nesmíte mít doma televizi, protože tu bedýnku (prý už to není bedýnka, ale když jsem ten přístroj viděl naposled, tak jako bedýnka vypadal) má doma jen idiot... 

Jenže to určitě nebude stačit. On totiž o té vaší genialitě vůbec nikdo nebude vědět a tak to musíte dát světu dostatečně najevo. Naštěstí tu máme ten internet! Takže musíte chodit do všech diskusí pod články týkajících se televize, českého filmu či české hudby. A tam se můžete konečně ukázat! 

Jeden malý příklad: 

V rubrice „revue“ si najděte rozhovor s nějakou českou herečkou či zpěvačkou (ten samozřejmě číst nemusíte) a rovnou začněte diskutovat. Váš první diskusní příspěvek musí začínat slovem NEZNÁM! A potom musíte tu (pro vás) neznámou osobu pořádně rozcupovat. A budete v právu, protože pokud tu osobu nezná takový inteligent jako jste vy, tak to musí být někdo opravdu podřadný, někdo kdo vystupuje v televizi jen pro ty idioty... 

A jako opravdový inteligent si můžete dovolit diskutovat i pod články o úmrtí nějaké té (pro vás) neznámé celebrity. Tento příspěvek však musíte začít slovy KDO TO BYL? Okamžitě všichni poznají s kým mají tu čest! 

A hlavně si nic nedělejte z těch hlupáků, kteří se s vámi budou přít či se vás nějakým tím peprným slovem pokusí urazit. Vy přeci máte pravdu a nějaký ten barbar vás nemůže rozhodit. 

S pozdravem váš Kdotobyl.

 

P.S. A neberte to zase tak vážně. Přeji hezký večer. Pavel Nitka

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Nitka | čtvrtek 23.10.2014 19:54 | karma článku: 12,03 | přečteno: 375x