Jéjda... Dneska byl poslední den pro to přiznání!

Rok se s rokem sešel a opět je tady nejzazší termín pro to, aby se osoby SVČ přiznaly, kolik toho za minulý rok vydělaly a kolik z toho pošlou Kalouskovi...

A kupodivu ten nejzazší termín opět využilo spoustu příznávajících se poplatníků! Sice na to měli dost času, ale zase to nějak nevyšlo... A tak se u berních okének tvoří dlouhé fronty a holky z podatelen nestačí razítkovat!
Mne se to sice netýká, ale náhodou jsem dnes jednu podobnou frontu na finančáku zahlédl a před chvíli jsem to viděl i ve zprávách. A co na to přiznánichtiví, frontu stojící občané? Prý mají tolik práce, že zkrátka nestíhají! Prostě podnikají od nevidím do nevidím a na nějaké stání ve frontách nebyl čas. Až dnes...
Co je vlastně dnes za den, že má najednou tolik lidí konečně dost času na to, aby se postavili do řady? Proč to nejde jindy, než právě ten poslední den?
Přiznám se, že jsem úplně stejný... Sice nestojím fronty na berňáku, ale i já si vyřizuji vše až na poslední chvíli. Jenže nikdy se nevymlouvám na to, že jsem neměl čas! Spíše si stále říkám, že mám času dost a.... Však to znáte. Přeji hezký večer.

Autor: Pavel Nitka | úterý 2.4.2013 20:14 | karma článku: 8,59 | přečteno: 477x