Fotbaloví generálové si naposledy kopli, a pořádně!

Tak se nám dnes ráno Dušan Uhrin probudil a přemýšlel, co dál s fotbalovou reprezentací. Vždyť jeho jmenování do funkce dočasného trenéra, je pouhou formalitou.

Rada expertů ho doporučila, fotbalová veřejnost jej, jakž takž schválila a čekalo se jen na posvěcení ze strany výkoného výboru ČMFS... Pan Uhrin rozdával rozhovory pro všechna celostátní periodika, jeho případní asistenti dělali totéž a všichni se shodovali v jedné věci: Je třeba zachránit jméno českého fotbalu! Toho fotbalu, jenž současné vedení ČMFS přivedlo do pekel (nebo přinejmenším před pekelné brány).

Ale.... Současné vedení fotbalového svazu, to vedení které dělá jednu botu za druhou a které samo bylo zvoleno dosti směšným způsobem, se rozhodlo jinak. Několik obrbafuňářů se rozhodlo, že ještě promluví do fungování instituce, kterou svým jednáním už několik let zesměšňují a své působení uzavřou opravdu velkým razítkem! Ať všichni vidí, že oni ještě stále mají to hlavní slovo....

Nemám nic proti Františku Strakovi a ani nechci nijak upřednostňovat Dušana Uhrina. Ale pokud se už několik týdnů něco připravuje, veřejnost je s tím docela smířena, chystá se realizační tým (byť na jeden zápas), tým který dá trochu reprezentaci dohromady a dost lidí už pracuje na nové podobě budoucí reprezentace (ať to po zápasu s Maltou vezme Maradona či Látal), tak mi to připadá jako obrovská škodolibost!

Škodolibost ze strany vedení ČMFS. My končíme a tak ať je tady po nás nějaká památka, a jelikož jsme zkazili co se dalo, tak naše poslední rozhodnutí tomu musí nasadit korunu! Pokud někdo bude psát fotbalový dějepis, tak my se do něj určitě dostaneme! A až bude fotbal maturitní otázkou, tak se zařadíme po bok takových velikánů, jako byl Čapek, Masaryk, Puškin a další strašáci všech maturantů...

Přeji hezký den všem fanouškům i nefanouškům a Frantovi jen to nejlepší při jeho působení u reprezentace. Vždyť, počínaje dnešním dnem, vede mužstvo kterému fandím!

 

Autor: Pavel Nitka | úterý 12.5.2009 18:10 | karma článku: 20,59 | přečteno: 1235x