David Černý bere hasák a jde rozebrat Entropu!

Vláda valašského ogara Mirka jde k šípku a novodobý Leonardo Černý se taky poroučí...

On se vlastně neporoučí, jen se rozhodl naší případnou ostudu ještě prohloubit a svou slavnou Entropu demontovat ještě před koncem našeho předsednictví EU. České předsednictví podle něj končí dnem, kdy Mirek Topolánek předá svou kancelář statistikovi (podle Černého asi statistovi) Janu Fischerovi. Náš přední výtvarník se prý dál na předsednictví nebude podílet.

On tím protestuje proti tomu, že v nové vládě bude působit několik osob, které byly členy předlistopadové KSČ a proti vyslovení nedůvěry vládě v průběhu předsednictví EU. O těch bývalých členech státostrany nebudu ani psát, ti jsou totiž všude a když chceme protestovat, tak je to ta nejlepší záminka. A co se týká toho vyslovení nedůvěry?

Prostě jsme se přiblížili Itálii, tam totiž padají vlády i několikrát do roka a až Itálie převezme předsednické křeslo, tak se nebudeme stačit divit! Ale přesto se pan umělec Černý rozhodl, že se opět zviditelní a ukáže se jako velký ochránce vlády, kterou nedávno tak krásně podvedl.

A tak bere žebřík, hasák, šroubovák, pozve si své virtuální spoluautory a začne rozebírat. Rozebere své superdílo o pár týdnů dříve a udělá sobě a své zemi obrovskou reklamu. Sobě pozitivní reklamu a z nás, svých spoluobčanů, udělá před celou Evropou nesvéprávné blby.

Jelikož plastiku Bulharska už odstranil, tak mu to nebude trvat tak dlouho. Zase bude na titulních stránkách novin (nejen našich, ale i světových) a tvářit se bude, jako že on je ten jediný rozumný Čech a nemá s vývojem v naší zemi nic společného. Možná začne i tvrdit, že se za svou zemi stydí, protože to mu taky nažene nějaké ty body.

Já jsem tu Entropu obhajoval, byl jsem rád, že někdo něco podobného udělal a smál jsem se kritikám lidí, kterým schází smysl pro nadsázku. Ale to co autor této plastiky dělá dnes, je nechutné a je vidět, že z toho chce vytřískat co nejvíce. Neví totiž co bude dělat dále, nemá asi dost růžové barvy na natření Sochy Svobody. Přeji hezký den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Nitka | pátek 24.4.2009 19:07 | karma článku: 17,87 | přečteno: 1056x