Bílý (heterosexuální) muž pod bičem sluníčkářů žil...

Co žil, stále ještě žije! Ale už to tak nenechá! Konečně přišla doba, kdy všechny ty Sorosy, Gatesy, Gréty, Makrely či francouzské gerontofily vyžene a zase bude dobře...

On se totiž bílý (heterosexuální) muž už nenechá opít rohlíkem. Už dávno ví, že mu většina médií lže a nebýt alternativních zdrojů tak by vůbec nevěděl, že za naší západní hranicí probíhá občanská válka. Vůbec by netušil, že globalizace neznamená jen nahnilá rajčata v hypermarketech, ale i ovládnutí světa skupinou gaunerů skrze očkování, čipování psů, chemtrails, LGBT a nedostudovaného Mináře.

Bílý (heterosexuální) muž sice skousl, že se rum už nejmenuje rum, stejně jako se jeho bílá (podobně sexuální) partnerka smířila s tím, že se pomazánková pasta nesmí jmenovat máslo, ale čeho je moc… Ale dnes, když po moci v naší krásné vlasti sahají feťáci (psali to na internetu) už nebude mlčet…

Zvláště v této době, když vidí všechny ty vznikající domobrany, setkávání podobně smýšlejících lidí pod záštitou nejvyššího, miliardy korun v kasách neziskovek, tendenční zprávy v ČT a Člověka v tísni, který v žádné tísni není... Vidí všude okolo ten útisk ze strany EU, vidí zbídačenou zem, která díky feťákům už neumí ani vyprodukovat vepřový bůček. 

Vidí to, že tmavší (heterosexuální) muž má všude výhody, dostává příplatek za rovnoměrné opálení a dokonce nesmí být soudně trestán. (Proto jsou jich plné kriminály.) Vidí tajné zákony, které zvýhodňují všechny ty úchyly, netáhla a jiné parazity. A je třeba tomu učinit přítrž…

Vystoupíme z NATO a EU, uzavřeme hranice, zakážeme Islám, zavřeme Kalouska a ostatní zloděje, sebereme Frantíkům vodu a začneme se o ty trubky starat sami, vytěžíme lithium, zasypeme Bakalu do nejhlubšího ostravskokarvinského dolu, přejmenujeme pražské letiště, zbouráme památník v Letech, vrátíme Koněva na podstavec, vydáme Koláře do Ruska, Hřiba do Číny a zakážeme Pirátům reprodukci. Zrušíme církevní restituce a se zbraní v ruce budeme chránit naše křesťanské hodnoty. 

A zase bude líp. Tuzemák bude zase rumem, pomazánkové bude zase máslo, mandarinka heslem ve slovníku, pohraničník hrdinou, vojna bude skrze mazlavé mýdlo dělat z chlapců chlapy, z dyslektiků budou zase blbci a z hyperaktivních dětí grázlové… Gréty budeme zavírat do ústavů a buz… No víte koho, to se teprve rozhodne. Ale to ničení tradičních rodin bude rozhodně potrestáno. 

A až se to všechno povede, tak zde bude ráj. Zemský ráj to na pohled… Pole vymění jedovatou žlutou barvu za zelenou barvu jedovatých bramborových listů, louky se zaplní levným hovězím a za okny zrušených vepřínů zase zachrochtají čuníci. Zemědělec bude obdělávat půdu za minimální mzdu, abychom neměli drahé potraviny a horník zase vyrube nějakou tu tunu antracitu navíc, jen aby nám v té prohnilé EU záviděli. Aby viděli, že se obejdeme i bez nich. 

Je to už jen otázka času, kdy se bílí (heterosexuální a utiskovaní) muži spojí a vymetou tu kavárenskou svoloč. Pak se vše vrátí do starých kolejí a bude zase dobře. Školy přestanou našim dětem vymývat mozky nějakým humanismem a mládež zase zatouží žít tak, jak si to bude přát bílý (heterosexuální a opět vládnoucí) český muž. To bude krásné… Nebo si snad myslíte, že ne? 

P.S. Děkuji všem, kdo tento blábol dočetl až do konce a přeji hezký zbytek léta. Ještě ho kousek zbývá… A usmějte se prosím, úsměv prý sluší i pesimistovi, jenže to zatím nikdo neviděl...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Nitka | pondělí 17.8.2020 15:01 | karma článku: 27,02 | přečteno: 1412x