Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zemanovy vulgarity splnily účel

Jaký že to účel měly Zemanovy vulgarity splnit ? No přece odvést pozornost od toho, co je tak nepopulární. Totiž od Zemanovy návštěvy Číny, jeho cesty letadlem PPF Petra Kellnera, od obsahu návštěvy či od jeho názorů na Ukrajinu a Rusko. A možná někde na okraj i od udělování státních vyznamenání a třeba i od Klausova rozhovoru pro MF DNES.

Následující rozhovor je vymyšlený a je spíše pro odlehčení. Představme si rozhovor Václava Klause a Miloše Zemana třeba takto:

VK: Ty Miloši, co s tímhle týdnem ? Moc se nám nevyvedl, jen co je pravda. Řekneš něco o Havlovi a hned jsi zrádce národa. Samá falešná slovíčka. Ještě že už je mrtvej, zmetek. Ani do rady pro vzdělávání mě nevzali, nevděčníci. A Ty s tím Kellnerovým letadlem, jsi to taky přepísk.

MZ: Ale prosím Tě, jdi někam. Se furt staráš, co si lidi myslí. Na lidi se vyse.. Co ti můžou ? A s tím Havlem...Ty seš jak umanutej. Už se na to vybodni. Je po něm ? Je. Tím, že do něho budeš po smrti jenom kopat, si moc nepomůžeš, to Ti garantuju. Musíš bejt taky trochu diplomat. I když to byl hajzl.

VK: Ale Miloši, možná by opravdu nebylo od věci trochu odvést pozornost. A s tím Havlem...no asi máš pravdu. Když já si ale někdy nemohu pomoci.

MZ: Ku.va od čeho chceš pořád odvádět pozornost ? Si furt myslíš, že Tě lidi musej milovat. Lidi Tě musej akorát zvolit a pak chcípnout a já Ti říkám už po tisící, aby ses na ně vys.al. A s Havlem mám pravdu ne asi, ale určitě.

VK: Ty Miloši, nemáš Ty zítra Hovory z Lán ?

MZ: No mám. A co má jako bejt ?

VK: No že bys to nějak opepřil. Moh bys tam říct něco, čím bys ty lidi naštval eště víc a čím bys je i média zaměstnal a na ruský a čínský tajný služby, Tvoje letadlo i můj rozhovor by si pak už nikdo nevzpoměl.

MZ: No ku.va, a co tam mám jako vykládat ?

VK: Nevím, nevím. Přemýšlím a nevím, ale opravdu nevím. Hm... To je prekérní.

MZ: Vymejšlíš pi.oviny. Se.em na to.

VK: Miloši, to je ono...

MZ: Co ???

VK: No, Ty máš přece takové...jak to říci...takové...ehm, takové...jadrné, to je to slovíčko, jadrné vyjadřování. Takové pregnantní. Tak co kdyby jsi byl ještě trošku, ale opravdu trošku pregnantnější a všichni z toho budou v takovém údivu, že na Kellnera a ruský služby si už nikdo, ale opravdu nikdo nevzpomene.

MZ: To jako myslíš...

VK: Ano.

MZ: Jako že mám bejt sprostej, jo ?

VK: No sám říkáš, že je Ti jedno, co si o Tobě lidi myslí, ne ? A Ty si opravdu velmi často nevidíš do huby, jak se říká.

MZ: No to jo no. A je fakt, že je mě opravdu skutečně úplně u p.dele, co si o mě lidi myslej. Zvolili mě a víc mě nezajímaj.

VK: Tak vidíš. Tak tam něco takového řekni a je to v suchu. Uvidíš jak budou lidi vzteklí co sis to dovolil. Přitom o nic nejde. Účel světí prostředky a špinavé peníze neexistují, není tak Miloši ?

MZ: Tak určitě, Václave. Ty vole, Ty máš někdy fakt dobrý nápady. Tak já tam hodím do placu párkrát nějakou tu ku.vu nebo ku.du a bude. Já to dycky říkal, že Ty nejseš úplně blbej.

VK: Tak vyřešeno, domluveno. Ty taky nejseš marnej, Miloši. Od devadesátého osmého jsem v politice neměl lepšího parťáka.

MZ: Jo, opoziční smlouva. Zlatý časy no. Ale tak furt nám lidi zobaj z ruky. Jsou furt stejně blbí.

VK: Ano ano, jsou hloupí. Ale tak někdy se to hodí. Třeba taková Bílá, kterou tedy, čistě mezi námi Miloši, nemohu ani cítit, ale na kampaň bývala skvělá. Tak jsme tedy domluvení Miloši. Tak se měj a zítra zlom vaz.

MZ: Jojo, měj se taky. Čus

Rozhovor je sice vymyšlený, ale důležitá je podstata a ta je myšlena vážně. Proč se Zeman vyjadřoval jako hulvát, když to evidentně udělal zcela záměrně ? No zřejmě právě z toho důvodu, který je v jinak vymyšleném rozhovoru uveden. Aby odvedl pozornost od jevů zřejmě ještě mnohem horších než je samotné Zemanovo hulvátství !!! Jaké jevy to jsou ? Ať naši novináři ukáží, že tu nejsou jen na to, aby nás informovali o tom, jak se jmenuje dcera Toma Cruise.

Autor: Jan Netopil | pondělí 3.11.2014 17:48 | karma článku: 18,85 | přečteno: 1407x
  • Další články autora

Jan Netopil

Zbraně pro Ukrajinu a Evropsko-ruská válka

Minsk II nepřinesl nic jiného než čas a prostor, během kterého Rusko doplnilo zbraně, munici a připravilo se na další část války. Minsk II neukázal nic jiného než strach a zbabělost evropských politiků říci natvrdo a přímo, o co ve skutečnosti jde.

16.2.2015 v 20:03 | Karma: 29,75 | Přečteno: 1869x | Politika

Jan Netopil

Mnichov 1938 vs. Minsk 2015

Dvě důležitá jednání ve dvou městech o tom, zda dohodnout nespravedlivý mír nebo zda se zapojit do spravedlivé války. Pro ty, kteří mají rádi drobné zajímavosti, lze např. podotknout, že jména obou měst začínají na "M", že jednání se v obou případech účastnily čtyři představitelé (byť v Minsku jednala Francie a Německo rovněž jménem EU a vlastně i jménem NATO) nebo že jednání se v obou případech účastnili představitelé Francie a Německa, byť za jiných okolností.

14.2.2015 v 13:31 | Karma: 20,60 | Přečteno: 803x | Politika

Jan Netopil

Ruští studenti se omlouvají za napadení Ukrajiny

Jen sdílím odkaz. Tohle video dává světu mnohem více naděje než jakýkoliv kus papíru, který je ochoten podepsat jejich prezident, jenž nemá ve zvyku dodržovat dohody.

13.2.2015 v 15:56 | Karma: 20,54 | Přečteno: 1058x | Politika

Jan Netopil

Šílenec Putin & Český Rubikon svobody

Když jsem loni několikrát na svém blogu zmiňoval, že Putin chce návrat bipolárního světa studené války, restaurovat Sovětský Svaz a obnovit ruskou sféru vlivu ve střední a východní Evropě, byl jsem označován za šílence. Zde je odkaz na to, co ruský prezident čerstvě prohlásil a co se prakticky shoduje s tím, co jsem předpovídal. Říkám to proto, že tak jako tehdy mohly jisté představy vypadat šíleně a nyní se de facto naplňují, tak i dnes mohou zase jiné věci vypadat šíleně a do roka se mohou stát rovněž realitou.

8.2.2015 v 10:25 | Karma: 28,38 | Přečteno: 1180x | Politika

Jan Netopil

Na prahu III.sv.v. ...

Od počátku konfliktu na Ukrajině je zřejmé, že Putin nikomu dobrovolně ustupovat nemíní a že je naopak odhodlán vzít si všechno, co mu svět dovolí si vzít. Princip konfliktu je navlas stejný jako s Hitlerem a jako s každým agresorem, který se urve ze řetězu a umíní si, že začne válkou dobývat svět.

5.2.2015 v 19:21 | Karma: 17,44 | Přečteno: 682x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

KOMENTÁŘ: Po dvaceti letech v EU je načase skončit naši hru s Evropou

30. dubna 2024

Premium Evropskou unii dodnes tak trochu vnímáme, že jsou to „oni“. Přitom v ní sedíme a držíme ústa a...

V Londýně útočil muž s mečem. Zabil třináctiletého chlapce, napadl i policisty

30. dubna 2024  11:25,  aktualizováno  14:43

Třináctiletý chlapec zemřel a další čtyři lidé byli zraněni po útoku muže ozbrojeného mečem v...

Kolumbijská univerzita zavřela kampus, podmínečně vylučuje protestující

30. dubna 2024  8:35,  aktualizováno  14:39

Newyorská Kolumbijská univerzita v úterý oznámila omezení přístupu na svůj kampus na severu...

Vůz technických služeb rozmetal autobusovou zastávku, řidič byl opilý

30. dubna 2024  14:14

Na okraji Mostu dnes dopoledne menší nákladní vůz zcela zdemoloval autobusovou zastávku, na které v...

  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Zaměstnáním programátor a jinak občan, kterému není lhostejné, v jakém žije státě.

Seznam rubrik