Český MATRIX a vlastizrádci v čele státu

BIS vydala zprávu o bezpečnostní situaci v České republice. Zpráva zmiňuje kromě protiromských nálad, což je interní problém České republiky (který ale může být kýmkoliv lehce zneužitelný), rovněž nárůst počtu špionů přijíždějících do České republiky a to hlavně z Ruska a Číny.

Níže uvádím odkazy na článek o zprávě BIS a zajímavý komentář Roberta Břešťana z týdeníku Ekonom

http://domaci.ihned.cz/domaci/c1-63015770-z-ruska-prijizdi-do-ceska-extremne-vysoky-pocet-spionu-tvrdi-bishttp://nazory.ihned.cz/c1-63016970-cinani-rusove-a-statni-podniky-zprava-bis-naznacuje-vic-nez-muze-rict

Další informace říká, že Zeman vzal s sebou na návštěvu k čínskému prezidentovi miliardáře Petra Kellnera. Kellner je velmi blízký exprezidentovi Klausovi, své podnikání v zahraničí rozjel ve velkém nejprve v Rusku, v čemž mu pomohl především Klaus, a nyní ho tedy tandem Klaus-Zeman dostal až na návštěvu čínského prezidenta. Korunu všemu pak Zeman nasadil tím, že z Číny odletěl letounem pronajatým právě Kellnerovou PPF. To považuji nejen za neobvyklé, ale téměř za skandální. Níže je opět odkaz

http://zpravy.idnes.cz/zeman-se-vraci-z-ciny-soukromym-letadlem-ppf-fms-/domaci.aspx?c=A141027_214042_domaci_wlk#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

V dnešní době člověk absorbuje obrovské množství informací (mluvím teď výhradně o politice) a každá jednotlivá informace ho sice může znechutit, ale bere ji jako detail, jako jednu z mnoha. Obrovské množství detailů ovšem tvoří stejně obrovský celek a ten už není žádným detailem, ale tím, co má na život v České republice globální vliv.

Ale co když se podíváme na všechny informace trochu z nadhledu a s odstupem ? Máme v politice lidi, které směřování české zahraniční politiky buď nezajímá vůbec anebo je zajímá s ohledem na jejich prospěch - na Západě naoko splnit povinnosti a v reálu se na Východě lísat k Rusku a Číně. Virtuálně jsme členy západních struktur, ale ve skutečnosti se naši čelní představitelé kamarádíčkují s lidmi ohrožujícími naši bezpečnost. Takový český MATRIX.

ODS ? Ta svou mafiánskou politiku přivedla stát do takového rozkladu a korupčního stavu, že z toho musí být cizí špioni nepokrytě nadšení. A jestli dnes nějaký politik ODS vykládá, jakým nebezpečím pro nás Rusko je, tak by si měl dát nejdřív přes držku za to, že je ještě členem strany, která k současnému stavu značnou měrou přispěla.

ČSSD v čele se Zemanem ODS velmi zdatně sekundovala a to především v době opoziční smlouvy, kdy začalo rozprodávání státní správy ve velkém.

ANO je nyní prakticky stejně velká vládní strana jako ČSSD, má tedy, vyjma premiéra, prakticky identickou zodpovědnost, ale vyjádření k zahraniční politice jsem z této strany jsem snad ještě neslyšel. Asi je to obtěžuje. Světlou výjimkou je M.Stropnický, ale to je na stranu tak početně zastoupenou v parlamentu žalostně málo.

Ke KSČM není třeba co dodávat, protože ta je ze současné situace přímo nadšena.

KDU-ČSL se sice sem tam k české zahraniční politice kriticky vyjádří, ale jako člen koalice nemá příliš odvahy kritizovat své koaliční partnery.

Nejlépe mi z toho v tomto směru překvapivě vychází TOP09 a to zřejmě hlavně proto, že v jejím čele je stále ještě oficiálně kníže Schwarzenberg.

25 let po 17.11.1989 je to značně smutný obrázek české zahraniční politiky. Ale nepochybuji, že politici se 17.listopadu budou scházet u pomníku na Národní třídě a budou mít hubu plnou řečí o tom, jak je třeba pamatovat na odkaz tohoto dne naší historie. Na odkaz, o kterém nemají ani ponětí.

Je tedy otázka, zda je náhoda, že zpráva BIS byla vydána zrovna v době, kdy je prezident Zeman v Číně. Možná i ono načasování je způsob jak upozornit na skutečnosti, že vrcholní politici České republiky ohrožují bezpečnost České republiky a tedy nás občanů, kteří v ní žijeme. Nečetl jsem zákon o BIS a nevím, jakými možnostmi BIS disponuje. Musí být ale značně demotivující psát zprávy o lidech ohrožujících bezpečnost státu a pak jim to oficiální cestou předávat.

Možná by bylo lepší více chodit k volbám a taky u toho sem tam přemýšlet. I demokracie může být virtuální.

Autor: Jan Netopil | úterý 28.10.2014 13:14 | karma článku: 15,35 | přečteno: 801x
  • Další články autora

Jan Netopil

Mnichov 1938 vs. Minsk 2015

14.2.2015 v 13:31 | Karma: 20,60

Jan Netopil

Na prahu III.sv.v. ...

5.2.2015 v 19:21 | Karma: 17,44