Veřejná žaloba ministra

Žaluji vás, vás, i vás tam vzadu, pane ministře. Svou neschopností necháváte pošlapávat ústavu a úctu k právu.

Já, hloupá blondýna, která se v první řadě stará o to, kde mají nejlevnější TIX, nebo máslo za 29 korun, jsem si myslela, že Blok proti islámu je nějaká samozvaná pouliční partička křiklounků, kteří sice umí stlouct z prkýnek šibenice, ale jinak jsou víceméně za hranou své svéprávnosti neškodní.
O to více jsem se zděsila nad informací, že jedna z parlamentních stran se rozhodla přejmenovat a přijmout jméno těchto fašounků za své a pustit se ruku v ruce do volebního tažení.
Obviňuji vás pane ministře z nečinnosti, z lenosti a nekompetentnosti. Vás, vás i vás tam vzadu.
Ráda bych všem těm, co mi již u předchozí věty nenávistně přejí mnohonásobné znásilnění "hordou čmoudů", aby vystrčili hlavy ze svých zadnic a trochu si zagooglili.
Podle nezpochybnitelných statistik je Islám druhé nejrozšířenější náboženství na světě. Pokud rozdělíte křesťanské náboženství na katolíky, protestanty, evangelíky a ty další, je Islám s dvěma miliardami věřících muslimů nejrozšířenějším náboženstvím na Zemi.
Nebudu soudit, jaké to náboženství je, nic o něm nevím, stejně tak jako 99,99% českého národa, kteří se prý hlásí k tradičním křesťanským hodnotám, ale o desateru neví zhola nic.
O to tu však vůbec nejde. Islám je prostě celosvětově legitimní náboženství.

Proto vás pane ministře, vás, i vás tam vzadu, viním z toho, že kašlete na Ústavu české republiky.
Kdybyste, pane ministře, stál na straně práva, nikdy by nemohl vzniknout zapsaný spolek se jménem Blok proti islámu, hlásící se prokazatelně k náboženské nesnášenlivosti.

Je mi do pláče, že já, ženská z fronty na TIX, vás, pane ministře, i vás, a vás vzadu musím poučovat o článku 5 České ústavy, která jasně definuje, že politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících základní demokratické principy a odmítajících násilí jako prostředek k prosazování svých zájmů.

Já, máma od děti a plotny, jsem přesvědčena, že náboženská nesnášenlivost, či dokonce vyvolávání náboženské nenávisti je neslučitelné s jakýmikoliv demokratickými principy.

Žaluji Vás pane politiku, vás všechny ve vládě, na Hradě, v parlamentu, že na to kašlete a necháte chudáka ženskou, blbou blondýnu od dětí a kamen, aby k tomu všemu, že hlídá, kde mají nejlevnější TIX a máslo, ještě hlídala nedotknutelnost demokracie a ústavy.

Varuji vás pane ministře.
Varuji vás, vás, i vás tam vzadu.
Ti stejní, kteří dnes využívají vaší neschopnosti k nedemokratickému pošlapávání ústavy, vás zítra budou chtít stejným nedemokratickým způsobem odstranit z politiky. 

Jana Netolická

Autor: Jana Netolická | pondělí 22.2.2016 2:44 | karma článku: 15,21 | přečteno: 1030x