Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlastně jste mě nezklamali, dokonce potěšili naplněním mých odhadů. Předpokládala jsem, že se uchýlíte ve většině k obcházení ústavy a práva ve jménu osobního blahobytu. Jste přesně vzorkem těch lidi, kteří se dnes schovávají za křesťanství se samozvaným právem zpochybňovat a nerespektovat zákon a zítra vzít zákon do svých rukou.

Argumentujete hloupostmi a nepodloženými domněnky. Je pro vás pohodlnější něco nebo někoho odsoudit na základě své lenosti a strachu a nebojíte se přitom nerespektovat zákon, než abyste nejdříve věnovali trochu času na sebevzdělávání.

Srovnávání Islámu s "islámským státem", terorismus s muslimským náboženstvím do jedné roviny je prostě hospodské.

Ráda bych při této příležitosti poukázala na Říšský konkordát, podle kterého jste vlastně ve světle všech zrůdností konaných ve jménu "německého" Boha, z pohledu vaší zúžené optiky, fašističtí zločinci. Vaším pohledem Hitler-křesťan-zločinec = křesťan - zločinec. Předpokládám, že se ohradíte a budete argumentovat, že Hitler byl úplně jiný křesťan než jste vy.

Je mi též s podivem, že si 6 z deseti dotázaných Američanů dokáže představit, že by presidentem USA mohl být muslim.

A protože ve své křižácké výpravě nemáte čas na argumenty, ráda bych vás seznámila s výsledky výzkumu GALLUP "Measuring the State of Muslim-West Relations: Assessing the “New Beginning", z nichž krom jiného vyplývá, že čím více lidé vidí problém jako náboženský, o to víc ho také vnímají jako nevyhnutelný. A čím více ho vidí jako nevyhnutelný, tím méně otevřeními k dialogu se stávají.

http://www.annalindhfoundation.org/sites/annalindh.org/files/documents/publication/mwrelations_1_report_en-us_11-22-10_sa_lr.pdf

0 3
možnosti

Zůstáváte poplatná své vlastní charakteristice. Předně mně nezajímají nějaké přihlouplé americké průzkumy, ale Evropa. (v USA 0,25% muslimů, v Evropě kolem 10%)

První dva odstavce jsou vata. Když nevíte nic o islámu, nepište o něm.

Když víte málo z historie Evropy v návaznosti na Střední východ, je troufalostí psát.

Více řádků už Vám nevěnuji.

1 0
možnosti

Když už jste se představila jako blondýna z fronty na TIX, musíme pomalu.

Zákon akce a reakce platí ve všem. Nejprve se dítě uhodí do prstu a pak to teprve bolí.

Nejprve vznikl islám a lidé, kteří ho vyznávají, napáchali a páchají zvěrstva a až potom přišel Konvička a řekl, že takové hnutí v ČR nechce.

Stavíte na odiv svou neznalost o islámu; je to stejné jako s elektr. drátem: ten, kdo se nenechá poučit, že zabíjí, ten se dlouhého života nedočká.

Jediné, v čem s Vámi souhlasím, je žaloba na ministra, že nekoná, nebo ještě navíc koná zločinně.

Evropský soud pro lidská práva postavil právo šária (tedy celý islám) na evropské půdě mimo zákon. Tím, že toto pan ministr nerespektuje, ohrožuje všechny občany v ČR.

4 0
možnosti

Pokud jde o zvěrstva, v tom křesťané vedou. Éra kolonialismu přinesla většině neevropských zemí drancování, z něhož se dodnes nevzpamatovali. Jedna z nejhorších genocid, již lze snadno nazvat zvěrstvem byla v devadesátých letech ve Rwandě, jejíž obyvatelstvo je v drtivé většině křesťanské. Křesťanství není zárukou ničeho, stejně jakékoli násilné činy ospravedlňované libovolným náboženstvím.

Islámské právo šaría není celý islám. Křesťanství má také svůj vnitřní právní řád, který v různé míře akceptují ústavní systémy některých zemí. Další křesťanský protektorát v Africe - Uganda - zavedl trest smrti pro homosexuály, navzdor tomu, že světová zdravotnická organizace škrtla homosexualitu ze seznamu nemocí v roce 1956. Předpokládám, že se naší milé blondýnce za svoje jednostranné nesmysly omluvíte.:-P

1 4
možnosti

Brečíte pěkně, ale na špatném hrobě. O náboženské nesnášenlivosti a vyvolávání náboženské nenávisti musíte říkat těm, kdo ji běžně praktikují. Ano, Češi možná nedokáží citovat doslovně Desatero, ale téměř všichni (někteří snad s výjimkou prvních dvou bodů) se jim řídí a pokládají to za správné. A byli by rádi, pokud by to tak i zůstalo.

4 1
možnosti

Radši zase jděte do fronty na TIX.:-/

4 1
možnosti

Paní předpokládám , že víte co je náboženství . Islám byl náboženstvím , ale dnes je politický fanatickými islamisty zpolitizován a ISIS je dnes možná horší , než Hitler. Radikální islám nemá v Evropě / jestli je tato demokratická / co dělat , protože jeho projevy se neslučuji s Evropským právem. Čest výjimkám , ale i ti islamiste mají strach z vlastních lidí .[>-]

5 1
možnosti

P36e42t62r 58S80u88s87k49e

22. 2. 2016 8:01

Pokud o islámu nic nevíte (jak uvádíte), pak bych doporučil (opět Vašimi slovy) "si tak trochu zagooglit". Já myslím, že i pan ministr to zvládá. A když už jste se dopracovala k tomu, co je v 5-tém článku ústavy, tak tohle bude hračka ;-). Pěkné počtení přeji.

4 1
možnosti

Víte paní,pokud by se Evropa neukázala jako servilní,bojácná a hloupá,ale jako soustátí kde daná pravidla platí pro všechny a jsou striktně dodržována a nemůže si po Evropě běhat kde kdo bez dokladů a práva na vstup,pošlapat všecky imigrační zákony a dohody,pokud by Evropští politici místo pošlapávání práv a zvýšené represe vůči vlastním obyvatelům,urychleně sjednali pořádek a zastavili tu tsunami nájezdníků a pokud by nám zase novináři nelhali a nevnucovali tu zhora nadiktovanou pravdu,neštěkl by po Konvičkách a spol.ani pes.Vaše žalování je proto jen povrchní nedomyšlený štěk co neřeší ani následek,natož příčinu RvRv

9 0
možnosti

Máte moji bezvýhradnou podporu, byť jste mne předběhla v tom, že jsem cosi podobného též sepisoval. Ono se to určitě v nastalé diskuzi bude hodit. Ale rozhodně nejste se svým názorem sama. Rovněž tu nečinnost nechápu. Blok proti islámu naplňuje podle mne skutkovou podstatu trestného činu podle paragrafu 403 trestního zákoníku. Jsem právní laik, přesto tuším, že dokazování nebude v této zemi jednoduché.

1 11
možnosti

Ano, jste opravdu právní laik. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1740x
Jsem obyčejná žena toužící po životě v zemi, kde je normální nebát se a nekrást, nikoliv nebát se krást. Jsem matka, která vychovává své děti v duchu poctivých zásad a přitom si není jistá, zda jím tím vlastně neubližuje.

Seznam rubrik