Romano z Vily, chci své čtyři hodiny života zpět

Z deníčku blbé blondýny.  Můj milý deníčku, vzpomínáš si, jak jsem poprvé v ZOO spatřila paviány? Byla jsem natolik konsternovaná těmi nesympatickými až odpornými opicemi s rudou zadnicí, že přestože jsem se zajikala odporem, nedokázala jsem se odtrhnout od klece. Bylo to asi poprvé v životě, kdy jsem ztratila iluze, že svět je jen krásný, plný kytiček a sluníčka.

Včera jsem si na tu příhodu v ZOO vzpomněla, když jsem na Internetu náhodou zahlédla přenos z Vily Vyvolených.
Chtělo se mi brečet, chtělo se mi zvracet, ale nemohla jsem se, nevěříc svým smyslům, odtrhnout od hysterického výstupu Romany „Paviánové“.
Vyvolení ve Vile jsou vlastně takoví naši poslanci. Slibovali, co pro diváky ve Vile budou všechno dělat a na základě jejich slibů jim lidé dali svůj hlas. Tudíž Vyvolení z vůle lidu.
Čtyř hodinové hysterické blitky ze šesté cenové skupiny vygradovaly Romaninými úvahami nad vírou.
„Já jsem věřící... já to studovala... přečetla jsem spoustu knih, víš jak, abych nevěřila něčemu, co je zbytečné nebo tak...“
„ Jsem si nepředstavovala, že Bůh je nějakej velkej chlap...“
„Hele... ale oni jsou prej důkazy, že nějakej Ježíš egzistoval...“
„Nebo ty budhisti.... sbíraj meče.....“
Ještě před těmito perlami Romana zhodnotila rozdíly mezi Vyvolenými Jedničkou a Čtyřkou slovy, že u Jedničky to nebylo onlajn, protože „Internet sice byl, ale nebyly počítače... rozumíš“

Abych přiblížila své nepopsatelné rozčarování, přidám ještě dvě slovní ejakulace Vyvolené Romany, u kterých mi opravdu zůstal rozum stát.
„Dalajmáma“ a „kurturysti žerou hemoroidy, ne! ...asteroidy....“

Můj milý deníčku, vím, že kdybys mohl mluvit, řekl bys mi, že jsem opravdu blbá blondýna, když jsem ten stream nejhrubější idiocie nedokázala vypnout.

Ty čtyři hodiny života už mi nikdo nevrátí. Jen se opravdu hrozím jednoho.
Opět se bude na všech nárožích slibovat, abychom poslali Vyvolené tentokrát do Parlamentu. Bude se hrát o mnohem více než je pět miliónu a já mám strach, že tam lidi zvolí ještě větší idioty než do Vily Vyvolených, jen na základě planých slibů, protože si budou myslet, že je to zase jen pouhá hra.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Netolická | středa 11.9.2013 20:12 | karma článku: 26,60 | přečteno: 1447x
  • Další články autora

Jana Netolická

Jde do Tuhého, taváryšči!

15.4.2016 v 13:12 | Karma: 23,45

Jana Netolická

Zeman nám ukradl stát

13.4.2016 v 14:23 | Karma: 29,77

Jana Netolická

Veřejná žaloba ministra

22.2.2016 v 2:44 | Karma: 15,21