Valentýnské sextování

Sextování je prý bezvadný způsob, jak si zpestřit partnerský život. Dokonce i manželský. Všude o tom píšou. Hlavní výhoda je v tom, že to co napíšete, nemusíte hned potvrdit činem. Narozdíl od toho, co řeknete tváří v tvář. 

Zároveň je to podle odborníků velmi vzrušující a funkční předehra. Pár žhavých esemesek ůdajně dokonale naladí na chvíle po návratu z práce. Říkal jsem si, že to je teda pěkná hloupost. Že by mě snad nažhavily esemesky? To asi těžko. Ale pak mně to vrtalo hlavou a došel k závěru, že za zkoušku nic nedám. Jsme sami doma, děti na horách, a po dvaceti letech manželství by se nějaká ta moderní inovace možná hodila.

Jenomže, jak začít? Devět ráno, v hlavě i po druhém kafi vygumováno, a začít rovnou žhavě se mně tak nějak nezdálo. Nakonec jsem si řekl, že starou dobrou klasikou určitě nic nezkazím. Když prostě jednoduše napíšu, že ji miluji. Vzal jsem do ruky mobil, bohužel bez brýlí. A tak jsem poslal esemesku "Maluju tě".

Netrvalo dlouho a přišla odpověď "Čím a kam?". Koukal jsem na to nevěřícně a říkal si, ty bláho, to snad není pravda. Normálně je kolem toho spousta řečí a ono se ukazuje, že fakt stačí vzít mobil a hned to celé získá úplně jinou dynamiku. Odbornící doporučují použít nějaký ten rajcovní smajlík nebo dokonce poslat fotku svého dobyvatele. Hledat smajlíky jsem byl líný a druhá možnost už vůbec nepřipadala v úvahu. V režimu stand by nevypadá nijak agresivně a moje žena ho už stejně párkrát viděla. A tak mě napadlo, že bych to mohl opsat s určitou dávkou poezie a po chvíli přemýšlení jsem vyťukal "Ptáčkem do budky".

"Vzal sis prášek?", zněla odpověď. Hrklo ve mně, jak ve starých pendlovkách. Kristepane, jak může vědět, že mám od kámoše pár modrých na zkoušku?. A snad si nemyslí, že bych se nazobal pro jistotu hned po ránu? V panice jsem napsal "Až před tím".

Za chvíli zavrněl mobil: "Mám tlačenku". To se mně ale ulevilo. Už půl roku beru ráno prášek na žaludek, hlavně když dopředu vím, že ten den to na dietu moc nevypadá. Kompletně přenastavit myšlenkové pochody nebylo zase až tak složité. Nakonec žena je doma v podstatě každý večer, narozdíl od tlačenky s octem, cibulí a křupavým chlebem. Nemělo to chybu. A že ji miluji, to jsem ji nakonec řekl hezky do očí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Nesrsta | čtvrtek 14.2.2019 9:06 | karma článku: 11,38 | přečteno: 279x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32