Temelín podle LGBT

Jaderná elektrárna Temelín údajně projde zásadní rekonstrukcí na základě požadavků expertního týmu složeného z těch, kterým jsou mantinely tradičních sexuálních a genderových identit poněkud úzké.

Vypadá to, že naše největší energetická společnost bude nakonec opravdu vyrábět duhovou energii. Vyšla prý totiž vstříc aktivistům LGBT, kteří už roky kritizují fakt, že ve skutečnosti o žádnou duhovou energii nejde, když je vyráběna v zařízeních, jež tak bezostyšně dávají najevo nadřazenost bílého heterosexuálního muže.

Jako například JE Temelín.

Expertní tým LGBT pro JE Temelín vyjádřil v první řadě zděšení nad tím, že je v dnešní době stále ještě možné, aby se k nebi až do výšky 155 metrů tyčily falické symboly mužské moci a nadvlády. Vysvětlení, že chladící věže jsou pro provoz elektrárny nezbytné, smetl argumentem "proč chladit, když teplého není nikdy dost". Nakonec se našel kompromis. Chladit se bude, ale bez věží, které tak už nebudou připomínat, a to ani vzdáleně, mužský pohlavní úd.

Nemilé překvapení čekalo čekalo na lesby, gaye, bisexuály a transsexuály uvnitř elektrárny. S nelibostí sledovali, jak se palivové tyče zasouvají do reaktoru seshora a kolem samí chlapi a žádné chlapy. Bouřlivou výměnu argumentů ukončil až slib ředitele elektrárny, že se osobně zasadí o to, aby se i přes technické obtíže minimálně 4% tyčí v budoucnu zasouvala zezadu.

Naopak zcela jednoduché bude zřízení "duhového koutku", kde by se zaměstanci elektrárny s menšinovou sexuální orientací mohli cítit autenticky, komfortně a přirozeně. Ovšem i tam bude platit přísný zákaz kouření.

A nakonec má snad dojít i na přejmenování elektrárny. Prý na JE Tepelín.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Nesrsta | pondělí 13.8.2018 8:03 | karma článku: 27,49 | přečteno: 801x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32