Sdílené milenky

Když už tedy máme v zájmu záchrany planety sdílet kdeco, měli bychom to vzít pěkně od začátku. Být milenkou sice není úplně tím nejstarším řemeslem, ale pokud jde o motivy a finanční toky, podobnost je bez diskuse velká. 

Standardní milenka má tři sloty a dvě ruce. Může tedy přijmout najednou pět milenců. Tam, kde se už blíží konec světa a místní samosprávy proto vyhlásily stav klimatické nouze, je žádoucí, aby milenka zvládala i tzv. footjob. Takže na jeden vrz, jak se říká, poskytne rozkoš šesti milencům.

A teď k tomu podstatnému, tedy záchraně planety. Šest milenců by se rozhodně mělo na místo srazu dopravit společně dopravním prostředkem na elektřinu. Koloběžka to bohužel nemůže být, protože šest milenců neuveze. Každý na své zase není žádné sdílení, nehledě na to, že zaparkovat před barákem šest koloběžek by mohlo dostat milenku do řečí, jako že je snad nedejbože lehká. Doporučuje se proto sdílené metro, tramvaj nebo trolejbus.

Důležitý je také samotný vstup do milenčina budoáru. Aby se zabránilo úniku tepla v zimě a chladu v létě, musí být jednoznačně hromadný. Žádné courání po jednom. Pokud jde o samotný účel sdíleného pobytu u milenky, není v zásadě co řešit. Ovšem nechcete-li, aby to byl jenom bohapustě promrhaný čas, můžete spojit příjemné s užitečným a během aktu třeba provést pracovní mítink, případně workshop nebo brainstorming a osvěžit to případně i videokonferencí.

Když je po všem, očekává se, že všech šest milenců bude v jeden okamžik sdílet jeden sprcháč. To byste nevěřili, kolik se tak ušetří vody i mýdla. Samozřejmostí je pak sdílený ručník, což je z hygienického hlediska po tom všem už celkem zanedbatelný detail.

Výše popsané je jenom takový základní model. Pokud do něj kreativně zapojíte osoby z komunity LGBT, zjistíte, že se před vámi otevírají neuvěřitelné možnosti vzájemného řetězení, omezené snad jen velikostí budoáru primární hostitelky. Takže když například... Ale víte co, já vám raději nebudu nic napovídat. Odhoďte pohodlnost a koukejte pro tu naši krásnou planetu taky něco udělat.

Autor: Vlastimil Nesrsta | pátek 9.8.2019 10:41 | karma článku: 21,32 | přečteno: 808x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32