Nejvyšší čas přejít na zimní prezervativy

Dlouhodobé náročné testy zcela jasně prokázaly, že u standardní pánské ochrany dochází v zimních podmínkách k pronikavému snížení životnosti a k nebezpečné ztrátě adheze až na samu kritickou mez. 

Její překročení může způsobit nejen jistý diskomfort, ale také přímo fatální selhání ochranné funkce s doživotními následky.

"Našli jsme díru na trhu," říká jednatel společnosti HarDick Ing. Alois Spustlý. "Tenisté jdou v zimě do haly, golfisté na trenažér a milovníci sexu v přírodě mají snad abstinovat?" pokládá řečnickou otázku a sám si na ni hned odpovídá: "V žádném případě. S naším Little Dickem se mohou své vášni věnovat i v mrazu!"

Little Dick je obchodní značka prezervativu se zimním dezénem. Tato novinka se vyrábí v menších velikostech. V podstatě většině stačí velikost S a asi tady není třeba sáhodlouze vysvětlovat proč. Zato má uvnitř speciální zateplovací vrstvu, která spolehlivě funguje až do mínus 25 °C. "Budete se cítit jako v pokojíčku," slibuje Spustlý Alois. Materiál, ze kterého je Little Dick vyráběn, si dokáže zachovat maximální elasticitu za každých podmínek. Na omak příjemně měkký až sametový je koneckonců uživatelsky mnohem přátelštější i ke spermiím, které obvykle v nastalé tlačenici nejsou připraveny na střet s tvrdou realitou.

Nový prezervativ lze pořídit i se speciálním zimním paketem Winter Plus, který zahrnuje externí zdroj vytápění na 9V baterií a teleskopickou hůl na odhánění divé zvěře, včetně medvěda, doplněnou o designovou rukavici z téhož materiálu jako je Little Dick, aby rovněž ani ta hůl náhodně nevyklouzla.

Vrchol nabídky pak představuje model Avalanche, určený pro milovníky zimních hor. Jak už je z názvu modelu jasné, nenechá vás ve štychu ani v případě, že svou aktivitou strhnete lavinu. Má v sobě zabudovaný speciální senzor, který během pikosekundy zajistí jemné přifouknutí Little Dicka tak, že i když válíte sudy pod sněhem, nedojde ke ztrátě cenného kontaktu. Tuto funkci vítají i záchranáři, protože vás pak najdou společně na jedné hromadě. A pokud neztratíte vědomí, nemusíte ani přerušovat aktivitu, která uvedla lavinu do pohybu. Samozřejmě za podmínky, že nejste právě v poloze hlavou dolů. V takovém případě masivního odlivu krve, jak s lítostí přiznává Spustlý Alois, vám totiž nepomůžou ani jejich vymazlené vychytávky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Nesrsta | středa 21.11.2018 9:08 | karma článku: 18,79 | přečteno: 415x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32