Na míru ušitá apka

Po několika pokusech zablokovat nebo alespoň výrazně zpomalit dopravu, došli pražští taxikáři k závěru, že ve srovnání s lidmi ve vedení naší metropole jsou úplní břídilové. 

Navíc se spousta Pražanů mylně domnívala, že zvýšený výskyt zlatých řetězů kolem krku a teplákových souprav v dopravní koloně znamená jen další sraz špiček ruské mafie v matičce stověžaté. 

Na posledním sjezdu taxikářů na Strahově proto padlo rozhodnutí vytvořit think tank, který by navrhnul další postup proti UBER. Členy think tanku se stali úspěšní absolventi náročných testů z psaní, čtení a počtů a dovednostní disciplíny "Jak zapnout turbo, aby si toho nevšimnul ani střízlivý kunčaft".

Všech pět členů think tanku se okamžitě dalo do práce. Rozhodli se, že nejlepší bude vytvořit novou mobilní aplikaci, vycházející z bohatých zkušeností pražské taxislužby. Ve spolupráci s odborníky z oblasti IT tak nakonec vznikla zcela revoluční mobilní aplikace ušitá na míru pro pražskou taxislužbu.

Revoluční v tom, že narozdíl od UBER a dalších není založena na trapném se podbízení řidičů, ale naopak na soutěži pasažérů o taxikáře. V zásadě jde o aukci, kdy potenciální pasažéři soutěží o volné taxi tím, že přihazují cenu. Až taxikář usoudí, že cena odpovídá jeho představě, aukci ukončí a toho, kdo nabídl nejvíc, naloží a odveze. Novou aplikaci, přímého konkurenta UBER, si můžete již nyní stáhnout do vašich mobilních zařízení pod názvem PŘIDEJ.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Nesrsta | středa 30.5.2018 10:00 | karma článku: 14,87 | přečteno: 382x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32