Ledy se hnuly

Konečně! Chtělo by se zvolat při čtení zprávy, že v příští bondovce bude hrát neohroženého agenta 007 černošská herečka. Že to ale trvalo, než se ledy hnuly. Naštěstí pozitivní příklady táhnou.

Vzápětí totiž vyšlo najevo, že se producenti nového pokračování detektivních případů se slečnou Marplovou domluvili na hlavní roli s Mikem Tysonem. Chystá se také nová série s belgickým géniem Herculem Poirotem. Na žádost aktivistek z hnutí #MeeToo se však slavný detektiv se svým přítelem Hastingsem budou muset obejít bez služeb devótní slečny Lemmonové. Místo ní budou úkolovat Google Assistant.

Svěží vítr ovšem nezavane jenom z detektivek. Na světě je už údajně scénář remaku filmu Robinson Crusoe. Tentokrát ztroskotá Robinson v pátek v nákupáku, když vypadne proud a zastaví se eskalátory. V ten okamžik se právě nachází v oddělení s dámským prádlem. Nevěda, co si v této zoufalé situaci počít, vstoupí do kabinky a začne si zkoušet vystavené zboží. Divák se pak stane svědkem mučivého tápání, vnitřního hledání a přerodu osoby, která si šla původně koupit pánské boty velikosti 45 a po nahození pojistek odchází do teplého letního podvečera s novou genderovou identitou.

Ani naši filmoví tvůrci nechtějí zůstat pozadu. A dokonce to vypadá, že snad bude natočeno pokračování kultovních Pelíšků. Tentokrát půjde o to, jak vánoční svátky spolu tráví homosexuální a lesbická dvojice s adoptovanými africkými sirotky. Laskavě úsměvná zápletka se bude hlavně týkat komických nedorozumění při sestavování korektního menu na sváteční dny.

Autor: Vlastimil Nesrsta | čtvrtek 18.7.2019 10:54 | karma článku: 26,44 | přečteno: 597x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32