- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jsou pro to dva hlavní důvody. Ten první napadne asi každého. Koks je hotovka, připravená okamžitě k distribuci. Pizza je maximálně tak polotovar, který se ještě musí strčit do pece. Kurýr s koksem tak má dobrých 15 minut náskok.
Druhý důvod je také vcelku jasný. Kurýři musí pořádně kmitat, aby si něco vydělali, a tak většinou konzumují během práce to, co rozvážejí. Pokud to jde. Jistě nikoho nepřekvapí, že kurýr po lajně koksu je výrazně rychlejší než kurýr po koláči pizzy.
Srovnávat koks a pizzu je tedy vůči pizze nefér. Tím spíše, že ke konzumaci koksu stačí nos. Ten má každý. Kdežto ke konzumaci pizzy jsou potřeba zuby, a to je při dnešních cenách zubařů už problém.
Další články autora |
V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...