Kladivo na erekci

V naší moderní, uspěchané a nervózní době je kvalitní erekce přímo boží požehnání. Ne že by na tom zrovna stál svět, ale jsou okamžiky v životě, kdy se prostě a jednoduše hodí a je i společensky přijatelná.

Není to s ní však jednoduché. Někdy je, když nemá být, a dost často není, když má být. Otázka, jak zajistit soulad mezi vhodností a schopností, zaměstnává mozky na celém světě. A úplně novou metodou je prý rázová vlna.

Prodělal jsem terapii rázovou vlnou dvakrát. Jednou s loktem a podruhé s patou. A pokaždé na mně stály všechny chlupy, ale to je všechno. Neumím si představit, a určitě nejsem sám, aplikaci rázové vlny tam na tom oném. Hlavou mně víří celá řada otázek, na které bych chtěl znát odpověď. Od lékaře nebo od toho odvážlivce, který už tím prošel.

Tak hlavně. Držím ho sám, nebo jsem plně v péči lékaře, případně někoho jiného z personálu? Pokud u toho nestojím nebo nesedím, ale ležím, ležím na zádech nebo na břichu? Když na břichu, pletu se, když si myslím, že ta deska by měla být tlustá maximálně 5 mm a nejlépe skleněná, abychom já i lékař byli stále v obraze? Hrozí modřiny, tak jako třeba u lokte? Je třeba po zákroku přikládat Priessnitzův zábal? Nemůže se mně tam nic rozbít? Vydrží efekt terapie než přijedu domů? Platí to pojišťovna? Cena je jednotná nebo podle velikosti?

A teď vůbec ta nejdůležitější otázka, na kterou bych chtěl znát odpověď od muže po zákroku: A JAK SE VÁM TEĎ RÁZUJE?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Nesrsta | pátek 18.5.2018 10:52 | karma článku: 16,29 | přečteno: 1242x
  • Další články autora

Vlastimil Nesrsta

S kýmkoliv, s čímkoliv

20.3.2024 v 11:27 | Karma: 20,28

Vlastimil Nesrsta

Štramanda na háčku

16.3.2024 v 10:05 | Karma: 14,60

Vlastimil Nesrsta

Putinův beran v Praze

3.3.2024 v 9:48 | Karma: 13,32