Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Voliči by dnes již měli vědět,že Jiří Paroubek už není členem ČSSD.

Z české politiky ale Jiří Paroubek nikdy neodešel a bude kandidovat v květnových volbách do Evropského parlamentu za novou a moderní levicovou politickou stranu - LEV 21 - NÁRODNÍ SOCIALISTÉ.

Takřka denně mne potkávají různí lidé a řada z nich po mně chce vysvětlení, proč není v nové vládě mimořádně schopný a nebojácný levicový politik - Jiří Paroubek, který by byl jistě schopen pro řadové občany leccos dobrého zařídit a vykonat.

Tento článeček píši tedy pro ty nepozorné občany a těkavé voliče, kteří stále ještě nevědí, že bývalý úspěšný předseda české vlády a bývalý předseda ČSSD, Ing. Jiří Paroubek, který znovu „vytáhl“ pošpiněnou ČSSD, po aféře premiéra Stanislava Grosse, z ubohých 5 % na historickou hranici volebních možností a poté, rovněž po vyhraných parlamentních volbách v květnu 2010 z vlastního rozhodnutí z ČSSD odešel, založil v roce 2011 novou - moderní levicovou politickou stranu – LEV 21 – NÁRODNÍ SOCIALISTÉ, kterou od jejího založení osobně řídí.

Přesto, že tato nová politická strana neexistuje v tomto novém pojetí dlouho, a v minulých parlamentních volbách se ukázalo, že o ní stále ještě takřka nikdo neví, neboť strana zatím nemá potřebné sponzory ke svému zviditelnění, v nedávném průzkumu organizovaném velmi seriózními Parlamentními listy (podrobněji viz. www. Parlamentnilisty.cz), se ukázalo, že je značným počtem respondentů hodnocena jako nejsympatičtější neparlamentní politická strana vůbec.

Tato nová a moderní levicová politická strana – LEV 21 – Národní socialisté – navazuje na nejlepší tradice strany založené již v roce 1897 na národním principu a obhajující nemarxistické socialistické principy a ideály, které původně vznikaly již v šedesátých letech 19. století, tj. v době, kdy se pod vlivem revolučních let 1848 začalo aktivizovat dělnictvo, které se postupně emancipovalo a zpolitizovalo.

V období „První Československé republiky“ (1918 až 1938) hrála Národně socialistická strana významnou roli v politice naší země, obdobně tomu bylo i v domácím odboji za 2. světové války a významnou roli hrála i po válce, v letech 1945 až 1948. Největšími osobnostmi Československé strany národně socialistické (ČSNS) byli Dr. Edvard Beneš, Václav Jaroslav Klofáč, Ferdinand Peroutka, Milada Horáková a další. Po Únoru 1948 byla Československá strana národně sociální značně oslabena, její činnost byla utlumena, mnozí její představitelé byli komunistickým režimem odsouzeni za údajnou protistátní činnost a někteří byli dokonce popraveni. Tím byla činnost Československé strany národně sociální v podstatě zcela paralyzována a strana odešla do ilegality, kde byl jejím předsedou Petr Zenkl. Ten byl rovněž předsedou tzv. Rady svobodného Československa, která zastřešovala celou nekomunistickou exilovou reprezentaci v zahraničí. Nově začala obrozená Národní socialistická strana u nás pracovat až po listopadové revoluci v roce 1989/1990 a v dnešní nové podobě vznikla až dne 26. listopadu 2011 právě zásluhou Jiřího Paroubka, který se stal také jejím prvním předsedou.

Tato nová moderní levicová politická strana tedy čerpá nejen ze své bohaté historie, ale i z odkazu svých skutečných osobností. Není stranou marxistickou a nelze ji tedy ztotožňovat se stranou komunistickou, její členská základna plně uznává a podporuje svého předsedu, Ing. Jiřího Paroubka, její členové neprahnou po lukrativních funkcích a nehádají se proto mezi sebou o místa na kandidátce, jako některé jiné politické strany, jejichž členové dokonce na svoji ČSSD podávají trestní oznámení, má ve svých řadách mnoho skutečných odborníků, kteří celým svým dosavadním životem dostatečně prokázali své vysoké kvality, nemění své názory ze dne na den podle potřeby, ani nepřevlékají kabáty jako řada jiných českých politiků, kteří by se snad ani jinde neuživili. Všichni členové a funkcionáři nové moderní levicové politické strany  - LEV 21 – Národní socialisté - pracují bez nároků na jakékoliv finanční odměny a honoráře, podporují národní zájmy České republiky ve směru k Evropské unii a celou řadu prospěšných celospolečenských aktivit výhodných pro naše řadové pracující občany a důsledně bojují proti mafiánským praktikám v politice, čímž je důstojnou alternativou pro současného levicového voliče. 

A právě proto také členové této nové a moderní politické strany vyslali svého předsedu – pana Ing. Jiřího Paroubka – jako lídra kandidátky pro volby do Evropského parlamentu a bylo by nanejvýš vhodné, aby ho všichni levicoví voliči plně podpořili.

 

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Stínový ministr vnitra za LEV 21

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C. | čtvrtek 6.2.2014 23:27 | karma článku: 6,97 | přečteno: 762x
  • Další články autora

Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C.

Český a slovenský lid dnes baví pouze TV ŠLÁGR!

Když se v poslední době podíváme na skladbu pořadů vysílaných všemi, u nás dostupnými televizemi, je třeba zcela jednoznačně konstatovat, že pokud jde o zábavu, neumí ji dělat nikdo, vyjma nové televizní stanice TV ŠLÁGR.

3.5.2015 v 3:02 | Karma: 29,21 | Přečteno: 3499x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C.

Kdo může za to, že takřka denně stojí celá Praha?

Může za to ministerstvo dopravy, dopravní policie, městská policie, magistrát nebo politici v Parlamentu?

16.4.2015 v 2:10 | Karma: 19,31 | Přečteno: 927x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C.

Proč se vytrácí z práce státních orgánů rozum a cit pro člověka?

Jako policista, který odsloužil v řadách policie plných 40 let, jsem samozřejmě občanem slušným, spořádaným a ukázněným, a jsem připraven stát, jeho zřízení a orgány vždy bránit před různými útoky.

28.1.2015 v 0:29 | Karma: 27,75 | Přečteno: 1717x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C.

Pane Hradílku – neprovokujte – a to ani policii!

Včera, v sobotu 24. ledna 2015, se v 19,00 hodin objevila na serveru „Aktuálně.cz“, jako hlavní zpráva dne „reportáž“ jakého-si Ludvíka Hradílka.

25.1.2015 v 0:28 | Karma: 29,52 | Přečteno: 1554x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C.

Kdo a proč se honí za senzacemi?

V poslední době se poměrně často dočítáme různé přihlouplé smyšlenky a novinářské „kachny“, i na jinak seriózních serverech, a naskýtá se otázka – kdo tak činí a proč?

31.12.2014 v 1:42 | Karma: 14,09 | Přečteno: 566x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Nehoda tří aut uzavřela tah na Tábor. Řidička vjela do protisměru, tři lidé zraněni

13. května 2024  18:32

U Miličína na Benešovsku se v pondělí odpoledne srazila tři auta, tři lidé byli zraněni. Jeden...

Fiala v Římě řešil migraci. Z postupu Itálie si má EU vzít příklad, říká

13. května 2024  8:49,  aktualizováno  18:28

Premiér Petr Fiala v pondělí navštívil Řím, kde jednal s premiérkou Giorgiou Meloniovou a...

Zmatky kolem přijímaček: část škol dala špatné pořadí, Cermat se snaží o opravu

13. května 2024  18:21,  aktualizováno  18:27

Některé střední školy daly státní organizaci Cermat špatné pořadí uchazečů o studium, sdělil v...

Řešil za Trumpa vše nepříjemné. Právník vypovídá o platbě pornoherečce

13. května 2024  18:16

V trestním procesu s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem začal v pondělí vypovídat jeho...

  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik