Ano, nebo ne?

Aneb, rozhodování o ženách, ale bez žen!

   Ve svém článku řeší pan Petr Paulczynski,  co je na veřejnosti horší. Obnažená prsa pro potěchu pánského oka, nebo prs určený kojenci. Píši o tom z důvodu, protože autor má zablokovanou diskuzi.

   Většině mužů se líbí krásné ženské tělo, neboť by to bylo jinak proti přírodě. Příroda obdařila ženu prsy, které jsou určeny především ke krmení potomka. Pro muže je to jedna z částí těla na kterou je schopen žálit, v domnění, že jsou zde jenom pro jeho zábavu.

   Ale o tom to není! 

    Celý problém vidím v tom, že dosud v myšlení mužů přetrvává názor, že musí řídit, a mít pod kontrolou život ženy.  Žena sama by si měla rozhodnout, kdy a v jaké situaci vystaví veřejnosti na obdiv své tělo. Zrovna tak, jak o tom rozhoduje muž. Ten je bohudík od přírody osvobozen  řešit,  jak nakrmit nenasytného potomka, ale to mu ještě nedává právo takovou situaci odsuzovat. V tom je právě to pokrytectví mužů. Na jedné straně obdivují bujná poprsí v novinách a časopisech, na plážích, ale ve skutečnosti jim vadí, když žena kojí své dítě. Žádná žena to asi nedělá běžně, že by ke kojení potřebovala obecenstvo, ale asi jsou situace, kdy se tomu nelze vyhnout. Patří to k životu, a normálního muže to nemůže rozhodit. Sice to není jako tanec kolem tyče, ale takový už je život!

   Ještě více mne vytáčejí názory církve na interupce. Jak to, že kde většinu tvoří muži žijící v celibátu, si osvojují právo určovat ženě, zda si dítě ponechat, nebo ne. Asi žádná žena to nedělá z nějakého rozmaru, a mělo by to být její právo na rozhodnutí, zda si dítě ponechá, nebo ne. Do očí bijící je jejich přetvářka, kde mnozí, sami homosexuálně zaměření, odsuzují homosexuály, svobodní odsuzují rozvody a všichni dohromady by řídili život ženy ?  Odsuzují hřích, a sami ve hříchu žijí!

  Mají ženy právo, ač z pohledu mužů nemusí jít o velký erotický prožitek, nakojit své dítě na veřejnosti?

Ano, nebo ne?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Nejedlo | čtvrtek 29.1.2009 22:19 | karma článku: 10,48 | přečteno: 583x
  • Další články autora

Václav Nejedlo

Hledáme poklad národa.

2.12.2011 v 12:56 | Karma: 16,30

Václav Nejedlo

Hlava mi to nebere.

22.8.2011 v 22:26 | Karma: 23,76

Václav Nejedlo

Globální oteplování.

12.8.2011 v 22:07 | Karma: 11,93

Václav Nejedlo

Chleba.

16.7.2011 v 13:49 | Karma: 15,88