Plán „B“

Není to tak dlouho, co premiér Nečas hovořil o plánu „B“. S významným povytažením obočí nám řekl, že je vždy třeba mít plán „B“. Co to znamená, vidíme nyní všichni. To je ta vysoká politika. Bárta má naprostou pravdu, že poslanci ve sněmovně nejsou vysoká politika. To je jen množina individuí na různé použití. Ti o ničem nerozhodují. Ti na pokyn“zvedněte ruku a stiskněte tlačítko“jen schvalují, co jim předloží.

Onen plán „B“ spočívá v tom, že je vždy třeba zkorumpovat část poslanecké sněmovny, aby se podílela na podvodu na voličích. Tato korupce může být skrytá a spočívat v nabídce významné částky, jak nám sdělila slečna Kočí. Je zde také možnost nabídky v různých dozorčích radách za nemalé peníze. Ani výlety do různých exotických zemí zadarmo a s dietami není k zahození. A v neposlední řadě je zde nabídka vládních křesel. Kombinací těchto a jistě i dalších korupčních praktik je docíleno toho, že je v podstatě jedno, jak voliči volili. Nabídka odporných a slizkých individuí, kteří jsou za mrzký peníz schopni všeho, je mezi politiky vždy větší, jak poptávka.

Potom už stačí neustále opakovat, že je vůlí lidu vymýšlet nové a nové daně, nebo že všechno co děláme, děláme pro lidi. Že je třeba šetřit a proto musíme i důchodcům ubrat. Sobě si naopak do korýtka přisypeme. Paní Peake nemůže přeci seknout s křeslem vicepremiérky, když jsou za to takové prachy. Pardon. Když ještě není práce hotová. Jak by to prý zdůvodnila voličům. Paní Peake nijak. Něco tak slizkého a odporného, jak říká váš nynější kolega Kalousek, už nikdo volit nebude. To by musel mít IQ tykve. Vy už si s voliči hlavu nelamte. Vy spíše dávejte pozor, ať se ráno, když se na sebe podíváte v zrcadle, nepozvracíte.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vítězslav Nedbalý | úterý 17.4.2012 22:30 | karma článku: 29,02 | přečteno: 1375x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32