Tak se nám Klausovi vybarvili

Václav Pružinskij-Klaus nechce na Hradě cizince. Dcera komunistického zločince Šalgoviče nechce, ač sama cizinka, aby se na Hradě mluvilo cizí řečí.Václav Klaus ml.se vysmívá panu Schwarzenbergovi,jak spívá hymnu. Zajímalo by mně, jak jí spívá on s tou křivou hubou.

Je to opravdu povedená rodinka. Václav Klaus byl spoluautorem největší loupeže v této republice. Spolu s agenty STB Třískou, Ježkem a dalšími spustili kuponovou privatizaci, což byla největší loupež státního majetku v historii státu.

On prý nebude nikoho doporučovat, jako svého nástupce,pouze by si přál, aby to byl někdo, kdo byl komouš, nebo alespoň s komoušema kolaboroval a žil tady. To samozřejmně nemůže být pan Schwarzenberg, který musel před komoušema utéct, aby ho nezavřeli nebo nezabili.

Slovenka Livie Šalgovičová-Klausová zase nechce, aby se na Hradě mluvilo cizí řečí. Sama zdatně pomáhala manželovi v rozkrádání bank, jelikož seděla v několika dozorčích radách bank, které byly vytunelovány.Například vytunelované Družstevní záložně nebo ve vykradené České spořitelně, kterou potom Klausova pravá ruka komouš Kočárník sanoval mnoha miliardami a dluhy přesunuli do Konsolidační agentury.

Přitom, kdyby za ty ukradené miliardy nenakoupili hlasy zkorumpovaných poslanců,tak jak podotkl jeden ze čtenářů, by se na Hrad podívala maximálně jako turistka.

Václav Klaus ml. se vysmívá člověku, který jedná noblesně, i když ho takový sajrajt uráží. To už je vrchol sprostoty.

Přál bych si jediné. Aby se poměry v naší republice konsolidovali do té míry, že by se o ní mohlo hovořit, jako o právním státě a tito zločinci seděli místo na Hradě v kriminále.

Autor: Vítězslav Nedbalý | sobota 19.1.2013 1:46 | karma článku: 30,16 | přečteno: 1724x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32

Vítězslav Nedbalý

ODS kontra Táňa Fischerová

12.1.2013 v 22:48 | Karma: 39,84