Mafiánské struktury ve vedení státu

Má pravdu pan čistý Sobotka, nebo je to jinak? Jsou mafiánskou strukturou VV, nebo jiné strany? Má pravdu Bárta a další, nebo Tlučhoř, Huml, Škárka a Kočí?

S velkou nevolí pozoruji chování pana Sobotky z ČSSD, jeho přirovnávání VV k mafii a vyzývání k vyloučení z vlády. Při této příležitosti mě to nedá nevzpomenout si na křišťálově čistého Grosse v čele mafiánského uskupení, zvané ČSSD. Nedá mě to nevzpomenout na mafiánské vedení ČSSD v čele s Paroubkem a jeho velkým přítelem Kočkou členem ČSSD, jehož mafiánský syn byl zastřelen, a který měl největší mafiánský pohřeb, jaký tato republika zažila. Nedá mě to nevzpomenout na mafiánské budování strany ČSSD v Pardubickém kraji pod vedením jistého Váni s Petružílkem. Nedá mě to též nevzpomenout na financování ČSSD jistým majitelem bordelu (jinak též členem ČSSD). Mimochodem v bordelu, kde musely pracovat ukrajinské dívky, a kam se jezdili rekreovat přetížení politici z ČSSD. Nakonec i Gross byl velmi zadobře s jednou bordelmamá. Není týden, abychom se nedozvěděli o nějaké kauze spojené s ČSSD. Tu zatkne policie celou stranickou místní organizaci, protože kradou jako straky. Tu si na bále vylosuje auto hejtman nebo primátor. Tu někdo odjede z republiky někam na východ a za pár dní se vrátí jako magistr.

Pan čistý Sobotka má obavu o to, aby lidé jako Bárta údajně nenarušili demokracii v tomto státě. Tuto obavu s ním nesdílím. Demokracii v tomto státě již zničili prolhaní a všeho schopní politici, jako je i pan Sobotka. On je tam od začátku, on jako ministr financí odpouštěl milionové daně STBákům, on byl i u opoziční smlouvy, což byl největší podvod na voličích. Tato smlouva rozvrátila víru v demokracii a napomohla k tomu, že kradli všichni, kdo mohl. Protože nebyl nikdo, kdo by na to poukázal.

Kde bere tento člověk odvahu a drzost poukazovat na třísku v něčím oku, když z jeho oka trčí přímo břevno!

Při pozorování absurdního divadla zvaného soudní proces, kde soudce má rozhodnout jestli lže jedna početná skupina lidí, nebo druhá početná skupina lidí je mě na zvracení. A nejvíce absurdní na tom je způsob, jak o tom referují média.

Všechna média poukazují na to, jaké poměry vládnou ve VV. Jak se tam uplácí, odposlouchává. Natáčejí se různé kompro materiály, ale žádné médium se nevěnuje tomu, proč si Tlučhoř vybral nejambiciosnější a při tom ne dost chytrou Kočí a věčně zadluženého Škárku ke svým politickým hrátkám, jejichž finálním cílem, bylo rozbití potencionálně nebezpečné strany, která chtěla vnést trochu světla do podvodů na voličích, které tu do té doby dělali tři státostrany. KSČM, ODS, ČSSD.

Není to totiž první rozbité politické uskupení, které mělo potenciál na zavedení demokratických norem do naší společnosti. Nasazením škůdců do ODA nebo čtyřkoalice se povedlo i tyto strany nebo uskupení rozvrátit.

Nikoho nezajímá úloha Humla, bývalého policisty, který ukrývá Škárku, kdo ví proč?

Nikoho nezajímá, proč Huml odváží Kočí s kuklou na hlavě, aby to vypadalo, jako únos?

A zrovna tento Huml náhle nachází štěnici v ložnici Kočí. No to vám řeknu, to jsou ale náhody.

A úplně největší náhoda je, že toto vše říkají Tlučhoř, Huml, Kočí a Škárka a média to dokola opakují, že už to vypadá jako pravda. A ti, kteří jsou osočení, se musí bránit a těm média na ruku nejdou.

Já ale neznám nikoho, kdo si jde půjčit peníze, aby si to nahrával. Dovedu si ale představit, že někdo požádá o půjčku a pro peníze si jde s nahrávacím zařízením, aby se to mohlo prezentovat jako úplatek.

Proto jsem nejvíce zvědavý na výsledek tohoto procesu. A panu soudci ani trochu nezávidím.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vítězslav Nedbalý | pátek 9.3.2012 23:29 | karma článku: 21,79 | přečteno: 1071x
  • Další články autora

Vítězslav Nedbalý

Kalousku jsi velký lhář

31.10.2013 v 14:22 | Karma: 32,47

Vítězslav Nedbalý

Rozpusťte sněmovnu !!!

16.7.2013 v 13:53 | Karma: 29,32