Titanové nádobí-to je ono?

Tak jsem dostal  od známé nabídku na příjemně strávené odpoledne.Tak nějak bez rozmyšlení jsme s manželkou kývli,neměli jsme žádný program a kdo by odolal posedět chvíli se známými.

Až po podrobnější konzultaci jsem zjistil,že mě čeká jedna z těch obyčejných a někdy nudných  předváděček.Mě,který se zařekl,že už nikdy.

Na druhou stranu si budu protiřečit a říkám-co by ne!

Už pro to,že se bude jednat jako většinou o zdravý životní styl,dostaneme nějaké malé občerstvení a samozřejmě dárek.

Jednalo se o titanové nádobí.Co mě bude čekat jsem si domyslel,neboť před  12 ti lety jsem se nechal zlákat a nějaké kousky ze sortimentu předraženého nádobí zakoupil.

Prezentace se konala v jedné restauraci v příjemném prostředí.Sešlo se nás několik manželských párů.Každý jsme dostali na přípitek sklenku vína. Asi na uvolnění atmosféry. Já měl smůlu,neboť jsem dělal taxika.Předvádějící povídal a povídal.Nemá smysl popisovat detaily,neboť většina už ví o co GO.Velice hezky se takové povídání poslouchá, člověk zjišťuje co a jak  by měl a co dělá špatně.Skoro všechno!

K občerstvení jsme dostali obložený talíř.Takovou chuťovku.Krom toho jsme ochutnali část připravovaného pokrmu.Pravidlem bývá kousek kuřete,brambor a zelenina.Pravdou je-že to chutnalo.

Nádobí pěkné, asi funkční, ale samozřejmě - ta cena. Dle mého natolik  nadsazená, aby pokryla veškeré náklady kolem. To je ostatně principem takových to a podobných  psychologických akcí. Pak následovala obálková soutěž. Některé páry vyhrály  takovou slevu, která by alespoň někoho zlomila. Našel se jeden starší pár a smlouvu podepsal.Určitě si podmínky a smlouvu pořádně nečetl. Takže těžko říct jak se k tomuto kroku budou stavět s odstupem času,až zjistí jak to všechno vlastně je.Co koupili a za kolik.

My jsme za účast obdrželi takovou malou pánvičku na palačinky.Určitě neměla  cenu ,kterou předvádějící pán uváděl.To je vlastně jedno.Byla zadarmo,tak co to řešit.Faktem je,že jsem hned druhý den vyzkoušel vaječný řízek,další den steak a opravdu to fungovalo.Bez tuku,bez připalování- a tedy zdravě.

Také jsem využil své znalosti internetu a jen tak hledal a porovnal ceny těchto výrobků.

Jedna firma nabízí pánvičku se skleněnou pokličkou za 5490 korun, čtyřhranný pekáč s pokličkou za 6290 korun. V jiném je  tohle všechno k mání za přijatelné 2810 Kč. Rozdíl nepatrný-8970 korun.

Ať už  je to nádobí, kuchyňský robot, přikrývky, vysavač nebo něco jiného,vždy jde o jediné.

Někoho zpracovat, přesvědčit a nechat ho to všechno zaplatit.

 

 Takhle toto podnikání funguje a o tom to je!

Autor: Petr Mrštík | sobota 16.10.2010 9:00 | karma článku: 46,41 | přečteno: 24743x
  • Další články autora

Petr Mrštík

Dobrá rada drahá

27.5.2014 v 18:15 | Karma: 8,06

Petr Mrštík

Šetřit, ale s mírou!

30.4.2014 v 13:30 | Karma: 14,51

Petr Mrštík

Fotbal to je hra?

13.9.2013 v 13:55 | Karma: 6,21

Petr Mrštík

Holubí invaze

23.7.2013 v 8:00 | Karma: 4,97