Jak mě Mountfild nachytal na švestkách!!

Ano tak se stalo, že mě tak trošku hráblo.Bláhově jsem si myslel,že se zařadím mezi tisíce spokojených zákazníků, kteří obdrží něco zdarma. Již dávno vím, že bez práce nejsou koláče a nic není  zadarmo

Za těch mnoho let jsem měl možnost, ostatně jako většina z nás, poznat nesmyslné reklamní triky, lákadla, která zkoušejí různí prodejci a přicházející za námi až domů.Do poštovních schránek, televizorů,v denním tisku apod. Kdekdo určitě už vyhrál zájezd, dovolenou, dáreček či jeden z mnoha nabízených nesmyslů. Nechal se utopit v mylných představách a často na svou naivitu doplatil.

Nikdy jsem takovýmto lákadlům a nástrahám  nepodlehl,možná kdysi dávno jako mladý a nezkušený.

Až včera odpoledne!

To, že běží reklamy všude kam se podíváš, nelze přehlédnout. Populární Béda Klepl se vryl do paměti snad každému.

V pátek odpoledne jsme vyrazili s rodinou na chalupu k  odpolednímu grilování. Prostě  pohoda odpoledne. Co si víc si přát. Začetl jsem se do novin, listuji,listuji- a opět ta Bomba reklama od Mountfildu ! Nechápu co mě to napadlo.Snad vidina Notebooku Zdarma. Když už ho dávají ke všemu.Tedy konkrétně ke všem sekačkám. Ke všem. Tak mě napadla blbost první třídy. Dědovi koupím sekačku, on mě na ni přidá a já budu mít ten vytoužený notebook. Huráá - každý bude mít  to své, co potřebuje. Samozřejmě jsem se nesetkal s pochopením,všichni přítomní kroutili hlavou. Prý jsem se zbláznil.

Jo zbláznil.

Skočil do auta, a vyrazil do nedalekých Čivic /Pardubicko/ s velkým očekáváním .Tam je Mountfild nejblíže. Jasně, že nikam daleko bych nejel.Jel jsem svižně,aby náhodou nezavírali.To bych nepřežil. Jo,mají otevřeno až do 17 hodin, takže vše OK.

Jako správný zákazník  prohlížel vystavené zboží a po chvíli už bylo vše jasné.Abych měl jistotu nechal jsem si vše vysvětlit od profesionálních prodavačů firmy.Okamžitě jsem přistál na zemi.Skončilo mé snění v oblacích.

Neuvidíš-neuvěříš!

Ano,X box nebo notebook zdarma je opravdu skoro ke všemu zboží v nabídce.Nikde  se ale nedovíte, že zboží   musí být s cenou  větší než 12000 korun.To se ale zákazník dozví až na místě, nevyčte to předem. Jedině na internetu, ale ten není vždy při ruce.

Abych nebyl za totálního blba, který si připadá před prodavači jako úplný hlupák, koupil jsem tu nejlevnější elektrickou sekačku za 990 korun a mazal pryč. Alespoň nepřijedu zas tak s prázdnou.

Po návratu se všichni málem potrhali smíchy.Jak mé blbosti, tak té sekačce, která nebyla vůbec potřeba..

Nevím co to bylo za nápad,ale byl to vskutku neopakovatelný zážitek!!!

Autor: Petr Mrštík | sobota 1.5.2010 14:40 | karma článku: 27,68 | přečteno: 3205x
  • Další články autora

Petr Mrštík

Dobrá rada drahá

27.5.2014 v 18:15 | Karma: 8,06

Petr Mrštík

Šetřit, ale s mírou!

30.4.2014 v 13:30 | Karma: 14,51

Petr Mrštík

Fotbal to je hra?

13.9.2013 v 13:55 | Karma: 6,21

Petr Mrštík

Holubí invaze

23.7.2013 v 8:00 | Karma: 4,97