Ge Money-rozumíme si?

Což takhle dát si novou Expres půjčku?Zkuste to Vážení.Třeba pořídíte tak jako já. Nedávno jsem psal o dvou bankách jak a jakým způsobem mě oslovili s nabídkou výhodného úvěru.

Jsem ten tip se kterým nejsou problémy a platí včas,tak proč v tom nepokračovat.Banky všeobecně potřebují vydělával a toto je jeden z jejich příjmů.Byl jsem překvapen jakou iniciativu vyvíjela jedna z nich.Písemná forma,telefonická i několik SMS zpráv s připomenutím,abych neváhal a co nejdříve navštívil pobočku.

Neměl jsem v úmyslu této asi jedinečné nabídky využít,neboť jsem si dokázal spočítat kolik bych vlastně zaplatil a to jsem už prostě  nechtěl.

Až tento týden mě zaujaly reklamní spoty v televizi, denním tisku i propagačních letácích.Úroková sazba OD 5,7%,navýšení a RPSN OD 7,7,% .To je  u úvěru velmi ,velmi výhodné.

Tak proč to zkusit nevyužít!

Protože jsem prakticky neustále informován bankou formou „infolimitu“ o možnosti kolik si mohu ihned půjčit,měl jsem za to,že vše budu velice jednoduché a rychlé.Pokud se tak eventuelně rozhodnu.Bohužel omyl je pravdou.Chtěl jsem jen jediné.Upřesnit podmínky získání a využítí nabídky ,která je uvedena v reklamách.Nejdříve jsem se informoval telefonicky,odpověď jsem nedostal.Proto jsem navštívil místní pobočku.I zde jsem byl informován kolik si mohu půjčit.Měl jsem pouze požadavek takový,že se přizpůsobím jak výší,splátkami i dobou-jen abych měl opravdu tu výhodu nízkého slibovaného úroku. Informaci jsem opět nedostal! Musel jsem klasicky zažádat jako nový neprověřený zájemce. .Pak se prý uvidí. Dobrá a přesná  informace. Následovalo tedy martirium sepisování žádosti, lustrování ,předžádost a žádost..Nechápu proč,když…No zkrátka a dobře úvěr mi schválen nebyl,tudíž se nekonal ani reklamovaný a inzerovaný úrok.Ještě že jsem o to vlastně ani nestál,chtěl jsem pouze vědět co to vlastně obnáší a využít to jen v případě konkrétní  nabídky.

Jaké je tedy mé zjištění a co čeká ty, kteří skočí na takovou to vlastně klamavou reklamu?

Že taková nabídka vlastně ani neexistuje a má pouze přivést zájemce o půjčky ,kterým pak nezbývá než souhlasit s úrokem podstatně vyšším a nevýhodným.Musí jen souhlasit,když  peníze prostě potřebuje!

Proto pozor na to!

Není všechno zlato co se třpytí a výhodné není mnohdy zas tak, jak to vypadá!

 

PS:Zase jedna zkušenost a poznání,kterou přinesl život.

Autor: Petr Mrštík | pátek 22.10.2010 10:10 | karma článku: 16,52 | přečteno: 1170x
  • Další články autora

Petr Mrštík

Dobrá rada drahá

27.5.2014 v 18:15 | Karma: 8,06

Petr Mrštík

Šetřit, ale s mírou!

30.4.2014 v 13:30 | Karma: 14,51

Petr Mrštík

Fotbal to je hra?

13.9.2013 v 13:55 | Karma: 6,21

Petr Mrštík

Holubí invaze

23.7.2013 v 8:00 | Karma: 4,97