Sněmovna je pro smích, ODS i ČSSD jsou zemskými škůdci

Kdo sleduje dění na právě probíhající schůzi , tak si povzdechne proč takovou komedii financujeme.

ODS se chová jako buran čtvrté cenové skupiny, když blokuje celé jednání sněmovny.V konečném důsledku nahrává ČSSD a levici obecně.Pánové Nečas,Tluchoř reprezentují stranu , která už nemá co říct, stranu totálně vyprahlou a morálně rozklíženou.

ČSSD ve své touze po moci destruuje vše, státní finance především.Projevy vyžírek typu Škromach ,Zaorálek jsou velmi trapné, prvoplánové a tupé.Obě strany parazitují na občanech tohoto státu, jsou naprosto nezodpovědné, a někteří představitelé by měli být stíháni pro velezradu, kvůli podílu na rozvratu státních financí.

ODS nenabízí žádnou alternativu k levicové koalici, chová se stejně zpupně jako Paroubek.Myslím, že toto divadýlko bude zakončeno velkou koalicí,a pak to bude polízanice.

Tento stát je krůček od bankrotu, a zde se hovoří o odboji proti komunismu.Koho zajímá , po dvaceti letech, taková pitomost.Je nutné přijmout drakonická opatření v rozpočtové oblasti, snad si to i matky uvědomují.Ano, klesne mateřská ,klesne kvůli krizi státních financí,ale je to nutné.Za pár let nemusí být žádná nemocenská.

Chci upozornit, že sněmovna čerpá čas na projednávání vyložených a nepodstatných věcí.Provádí obstrukce a žádné řešení nepředvádí.

Ve volbách uvažme , zda chceme modré a oranžové vyžírky, nebo odvážné politiky typu TOP 09.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Mlčoch | sobota 30.1.2010 14:57 | karma článku: 21,44 | přečteno: 1352x