Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

stev

30. 1. 2010 18:49
Země zadlužená až po uši, peníze rozkradené.

Od vzniku samostatného Česka, tj. cca 17 let lidem trvalo, než si uvědomili, pod tíhou astronomického státního dluhu, že dokonce i půjčené peníze jsou rozkradeny. Dálnice jsou, vzhledem k jejich cca trojnásobnému předražení, postaveny jen z jedné třetiny. Zřejmě i ostatní státní investice skončily podobně. Dluh budou splácet naše děti, vnuci a pravnuci. Pár vyčůránků se napakovalo. Tristní výsledek dosavadních gaunerských vlád.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

30. 1. 2010 17:16
A kohopak z těch škůdců jste volil?

0 0
možnosti
B

buldog2

30. 1. 2010 16:43
ods nezbylo nic jiného,než obstrukce,když

20 let po předání moci jsou komunisté opět u kormidla společně s rudými bratry z ČSSD..v rámci krize chtějí přidávat v utrácení..

0 0
možnosti
J

jjezekj

30. 1. 2010 16:23
TOP09 ?

Ten závěr mě ale fakt dostal. Bratr Kalousek s krví výsadkářů na rukou, typický beskrupulózní šíbr. Že našel díru na trhu a zkouší převzít někdejší voliče US a proto zahrál na strunu odpovědnosti, ještě neznamená, že je odvážný. Ano knížepán řekl, že atomprotestanti jsou magoři, má prachy a proto nepotřebuje krást. Možná, ale sleduje vlastní evropanské cíle. Celá strana je plně v hlavním proudu EU, proudu, který tradiční Evropu vede na okraj propasti a chaosu. Ti další političtí zkrachovalci a přeběhlíci (chcete-li děvky) ani nestojí za řeč. Snad jen u Starostů se dá vysvětlit jejich spojenectví naivitou možná zoufalstvím.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

30. 1. 2010 16:00
...nebo odvážné politiky typu TOP 09

Honzo, Honzo, stáhněte se raději na pec! Tam vám to jde líp. Mudrovat.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

30. 1. 2010 15:55
Dovolte

milý Jeníku, abych vás doplnil podstatnou poznámkou, není možné sestavit vládu, parlament, senát, ministerské ouřady-- z nějakých jiných--lepších lidí. Vždycky to bude stejné, takový prostě JE český člověk, to je jeho nátura, přirozenost, to se nedá změnit, ikdyž znáte pár lidí, kteří jsou dobří, zodpovědní, čestní--- ale ti se určitě nikdy nepůjdou mezi ty uriáše špinit !!! Mistři slova vám vychválí vraha a pošpiní anděla-- na objednávku, mají silný, nebo ječivý((Rath)) hlas a když začnou žvanit-- přestanou až únavou nebo odstřelem.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

30. 1. 2010 15:38
Ani TOP

Honzo, souhlasím, že ne ODS a ČSSD. Ale TOPka jsou staré tváře. Skoro nikdo z vrcholných představitelů není nový. Kalousek - kamarád Topolánka. A s kým by ODS šla do koalice? S ODS... takže volba TOP je volba starých struktur... přímo i nepřímo.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

30. 1. 2010 15:38
Souhlasil bych,ale řešení TOP 09?

To je vtip?

To je to samé,jakoby se KSČM přejmenovala na Idea 2010.

Název strany nemění charakter a ani lidi.

0 0
možnosti
S

sůva

30. 1. 2010 15:29
Volte kohokoliv jiného,jen ne ODS a ČSSD !

S těmito dvěma mafiánskými sdruženími volíte akorát jistotu cesty k bankrotu na které se gauneři z těchto dvou stran nenasytně napakují ukradenými miliardami. Kdokoliv jiný je alespoň pokus o změnu , protože ODS a ČSSD je naprostá jistota lumpáren už 20 let. Proboha lidi zkuste někoho jiného,dejte těm lumpům za uši !

0 0
možnosti
N

Nero

30. 1. 2010 15:24
Čistý Kalousek

Se podívejte frajere kdo jim stojí ve špici.Lidovci.Kdo se k nim přidává?Uhelné sklady. Chytají vítr.

Kdo držel vládu  101 Špidly,Grose a Paroubka která  sekala největší dluhy v čase růstu ekonomiky?Kalousek jako předseda rozpočtového výboru,Severa,...............!S kým socialisté prohlasovávali zadlužovací populistické zákony?S komunisty.Přesto jim ti čestní,nyní přemalovaní na TOP drželi hlavy nad vodou.Že se nestydíte!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál