Pospíšil nemůže zjednat nápravu na právech Západočeské univerzity

Instalace Jiřiho Pospíšila vyvolala otazníky, zda právě on je schopen prasečinec na právech rozkrýt a zlikvidovat, tvrdím, že nikoliv.Jeho úlohou je věc zahrát do autu, zamést pod koberec.

Pospíšil je skutečným matadorem politiky, jako ministr měl možnost předvést co si poradí  s resortem spravedlnosti.Během výkonu jeho funkce se nedokázal jasně vyrovnat s justiční mafií, její aktéry kryl, nedokázal si sjednat autoritu ministra.

Během jeho působení resort nevzkvétal, utápěl se v personálních problémech, byl obětí politických šachů, viz Čunek.

Za působení Pospíšila pokračovala předražená rekonstrukce justičního paláce v Brně.Jiří Pospíšil nedokázal jasně řídit resort a přihlížel bujení justiční mafie.

Jiří Pospíšil vzešel z prostředí Mladých konzervativců, tedy organizace o jejích mravních hodnotách lze s úspěchem pochybovat.

V této organizaci si Pospíšil vychoval politické nosiče vody, pomocí níchž organizaci transformoval do podoby přípravky mladé ODS , ve stylu cynismu, podvodů a korupce.

Tento Jiří Pospíšil je nyní rázem jmenován , aby čistil Augiášův chlív na právech ZČU.

Je zde instalován zaměrně, provést pár teatrálních gest, rozloučit se s několika nositeli sysému, a přitom vše zařídit tak, aby podstata systému zůstala zachována, jenom v jiných kulisách.

Pod pláštíkem údajných změn dojde k zakonzervování systému sofistikovanějšími metodami.

Je dosazen člověk, který nebude mocným odporovat, zmete vše pod koberec a transformovaný chlív se bude dále tetelit a smát se do očím těch, kteří studují poctiv, za nemalých osobních obětí , i jejich rodičů.

Nenechme se zmást, Pospíšil není reformátorský anděl, ale konzervátor nechutných poměrů, které všem zainteresovaným náramně vyhovují.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Mlčoch | čtvrtek 15.10.2009 20:55 | karma článku: 17,58 | přečteno: 1713x