Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

16. 10. 2009 21:19
Váš článek mi připomíná jedno arabské přísloví

Psi štěkají, ale karavana táhne dál.

Nebo spíše po česku - když nejsme schopni udělat totéž, co dotyčný, tak na něj aspoň nakydáme špínu. Váš článek je těžce neobjektivní a protože,kromě kydání hnoje, nic jiného neumíte, tady se už neukážu.RvRvRv

0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 10. 2009 15:22
nesouhlasím

Pospíšila hodnotím jako ministra velice kladně viz předchozí diskutující. Za jedno volební obfobí nelze stihnout ani desetinu toho, co problematika rezortu tak zahnívajícího, propojeného a ze zákona s prakticky neodvolatelnými aktéry potřebuje. Jako jediný ministr opravdu něčeho dosáhl a tam, kde je to potřeba viz. zákony.Speciálně u něj věřím tomu, že kdyby ten rezort řídil 10 let, už by byl někde úplně jinde. Na té fakultě ho vidím jako dobrou volbu, pokud by byl řádným děkanem, takto prozatímně toho moc nenadělá, ale zas na druhou strabu už jeho osoba ve mně vzbuzuje důvěru.Co považuji za otřesné je, že tam je stále rektor, ten měl letět jako první a to už po podvodech s uznáváním titulů pro podivné univerzity. Argumenty, že nevěděl a někdo ho podvedl neobstojí, protože v tom případě by to byl blb, který by na takovém místě neměl co dělat. Jsem přesvědčená, že on je vědomým spoluvinníkem.

0 0
možnosti
CC

chiantis

15. 10. 2009 23:15
nesouhlásím s hodnocením p.Pospíšila

vzhledem k svému věku dokázal hodně a to co říká má smysl a je mu rozumět.  Dostal úkol nepříjemný. Výsledek jeho činnosti však není jen na něm. On není ve všem kompetentní a má mnoho překážek. Jeho vystupování je velmi slušné, solidní, nikoho nenapadá, mluví k věci.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

15. 10. 2009 23:06
Vy jste měl být Sybilou.

Nebo Sybilákem?

Ovšem hodnocení minulosti vám nejde. Pospíšil byl evidentně jedním z nejvýkonnějších ministrů spravedlnosti, resp. ministrů vůbec. Bohužel se příliš "neprodával".

Funkci ministra spravedlnosti vidíte obdobně jako byl v době ministrování Čepičky.  

Domníváte se, že měl zastavit výstavbu z poloviny rozestavěné stavby (s finančními důsledky odstoupení od smluv)?  Co by s tím torzem dělal? Určitě byste mu právě vy dnes vyčítal zbytečně vynaložené náklady.

Že se vám nelíbí Mladí konzervativci (a proto je dehonestujete)? Váš problém.  Každá větší strana si vychovává svůj dorost. A tato líheň je i pro některé (ti, kdo ukáží schopnosti nutné pro politika) výtah do vyšší politiky. Tak, jako dětská a mládežnická družstva mají např. hasiči. Každý rozumný si vychovává následovníky.    Závěr: Nechtěl bych mít tolik žluči, kolik vy jste ji stačil vylít v jednom blogu.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

15. 10. 2009 22:22
Jenomže

v tuzemsku se většinou přemýšlí po bolševicku, proto polovina voličů volí KSČSSD, ikdyž většina dobře ví, že to i s nimi nebude lepší, spíše horší, ale beze změn, které jsou bolestivé. Ani Pospíšil neudělal čistku ve většině bolševických JUDRů, levicoví právníci si s ním hráli jak kočka s myší. Troufám si tipnout--- ani vy byste nic světoborného neprosadil. Neodsuzujte člověka, který se nedokázal probít klackami házenými mu pod nohy. Tak jak Paroubek zametl pod tépich Kubiceho, LTO, zámky, desítky dalších průšvihů, tak by zametl i s vámi, kdybyste něco věděl.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

15. 10. 2009 22:16
byl to jediný

ministr spravedlnosti který něco udělal .Novelizace občanského zákoníku je jeho práce. Socanští ministři nebyli schopni něco vytvořit,protože byli na to moc hloupí.

0 0
možnosti
A

augustin

15. 10. 2009 21:55
Děkuji

Moc dobře napsáno,je jasné že Camoře ODS to bude proti srsti,ale je třeba poukazovat na modrý bordel který je zdaleka největší ostatních stran!!

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

15. 10. 2009 22:05
Re: Děkuji

mlčoch je dobrej ale to ty taky....;-)

0 0
možnosti
JK

holkazhane

15. 10. 2009 21:15
Karma

a máte pravdu, jen si myslím, že je tam hlavně proto, aby se nedostala na veřejnost jména zdiskreditovaných "absolventů", působících ve státní či ekonomické sféře. Absolventů snadno vydiratelných a korupci přístupných.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál