V Kyjevě nezemřel jediný policista?!

Nějak jsem marně pátral po tom, že by v Kyjevě zemřel nějaký policista. Přestože vím že prvním mrtvým na Majdanu byl právě policajt. Ostatně není se co divit každý kdo viděl záběry jak dopadají zápalné lahvě na neozbrojené policisty, o které se tříští a zapalují je, to viděl na vlastní oči. Jenže tady nový generální prokurátor jaksi funguje trochu jinak nežli by měl a nestrannost je ta tam. Hlavně, že jsme se dozvěděli, že příkaz ke střelbě dal Janukovyč a že stříleli jen ti z Berkutu .... a co je potom tohle?! ...video

V podstatě jsme se dozvěděli to důležité, že v tom byli zase rusové - tedy jejich zpravodajská služba a také to, že bylo vyslechnuto 30.000 policistů - což je nesmysl -- ale přesto nám to sdělili jako hotovou věc. Jen tak naokraj jsem si spočítal, kolik by museli vyslýchat dnů, kdyby začali 21.2.2014, tedy den po onom masakru na Majdanu .. a skončili dnes. Kdyby měli na výslech každého policisty 10 minut a pracovali nonstop tak by jim výslechy trvaly 208 dní. Jenže od 20.února uplynulo pouze 42 dní. Takže někdo tady nejspíš neumí A/počítat a nebo B/lže, hádám, že je opět B - správně. Ale to už jsme si zvykli, že?  Ale nedá mi to, abych neupozornil na tu drobnou skutečnost, že těmto lidem naše politická vládnoucí garnitura věří a že jí podporuje. Dokonce i finančně. O podpoře morální, kdy pan Zaorálek a spol. zlegalizovali svým prohlášením tyto lidi, ani nemluvím! Zajištěné zbraně. Nevím - kdo má pravdu - ale tyto záběry také hovoří samy za sebe - video.

Ještě tady se můžete podívat - na to, jak se chovali demonstranti k policejním složkám, které byly neozbrojené. video     co myslíte, vydrželi by jste tam bez hnutí jako ti policisti?  Po tomhle tvrdím, že se svět vydal cestou obrovské lži, když se něco takového podpořilo!

Podívejte se na ona videa, protože se začínají ztrácet s dodatkem že jsou na ně údajně autorská práva. Nicméně ta, která se ztratila jsou dalšími důkazy o tom, jak byli např. nuceni poslanci Kyjevského parlamentu pod pohrůžkou zbraní, nuceni k hlasování. Nebo jak zfackoval jakýsi nabubřelý nácek generálního prokurátora!

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 3.4.2014 15:46 | karma článku: 34,26 | přečteno: 1708x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69