Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jestli tomu dobre rozumim, tak ty vase pocetni cachry naznacuji, ze na Ukrajine vyslycha jediny policista?

0 0
možnosti
MJ

Výpočet je neohrabaný, pravda. Nicméně, já jsem jako minimum pro založení spisového formuláře a provedení výslechu v diskuzi pod tím článkem uvažoval jako o minimu 30 minut. To je 15.000 hodin a úplně jsem pominul logistiku s obesíláním a vyzýváním lidí, kteří by měli svědčit. Každý SOUDNÝ člověk si prostě uvědomí, že zvládnout logisticky vyslechnout a pak porovnat výpovědi 30.000 lidí je úplný nesmysl a propaganda. Zejména na Ukrajině, kde prakticky nefunguje NIC.

1 0
možnosti
JS

Nechápu, proč se Vám něco nelíbí. Pravda je jen jedna a to ta naše - respektive USA, kterou hurvínci z bývalých socdem zemí tvrdě hlásají.

3 0
možnosti
JF

Už máš babu, Mirísku??;-D

0 6
možnosti
Foto

Pane autore,

tentokrát Vám bezvýhradně dávám karmu. R^

Generální prokurátor Oleg Machnickij je členem antisemitské a xenofobní strany Svoboda a v minulosti před soudem obhajoval předsedu strany Svoboda Olega Ťjahniboka.

K přečtení doporučuji svůj starší, nicméně stále aktuální článek:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/402074/Muj-vylet-na-Ukrajinu-s-cestovkou-Pravy-sektor.html

4 4
možnosti

V Kyjevě nemohl zemřít jediný policista, protože díky zákazu demonstrací na Majdanu se tamtež nemohl nalézat ani jediny demonstrant, který by ho mohl zastřelit. Ukrajinci jsou pořádkumiloovní jedinci. Jsou tak civilizovaní, že jsme s nimi chtěli asociovat.

6 2
možnosti
JH

J26a84n 14H87a73n14á78k

3. 4. 2014 15:59

V naději, že jste přišel s něčím jiným, než s úplně totálně demagogickou úvahou, jsem Váš článek bohužel četl. Nemá cenu se tím moc zabývat, ale jen ta úvaha o procesu výslechu je z Vaší pozice ukázkou klasického demagoga a pokusu o manipulaci, realitě a moderním technologiím hodně vzdálená. Kaju se za svůj omyl a dál Vás budu ignorovat.

7 9
možnosti
Foto

To budeme my všichni, kteří narozdíl od vás, nemají hlavy totálně vypláchnuté protiruskou propagandou, velice rádi.;-)R^

7 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik