Táhneme za jeden provaz, nebo ...

... jsme se pověsili za ten, za který se rozhodly účelově táhnout Spojené státy, protože se jim hodí "likvidovat" konkurenta? Za ten, který upletli právě Američani! Nic proti USA - technická země založena na byznysu, a údajné demokracii kterou si vynucuje od svých občanů zákazy a nařízeními které není radno porušovat. Zkuste si v parku otevřít lahvinku pivka. Země která chrlí tisíce pornofilmů a filmů s násilnou tématikou, přesto, na televizní obrazovce, puritánsky zakryje dámské pozadí v tangách na pláži. Atd. 

Jak se  zdá, tak jsme se zavěsili na tenhle konec provazu ve vyhlašování sankcí proti Rusku. V podstatě je už jedno že nic nedělají. Stačí že mají svojí armádu při hranicích své země. Stačí, když kdosi sdělí, že pozdvižení na východě Ukrajiny se podobá tomu na Krymu (kéž by tomu tak bylo, nemuseli by umírat lidé jako  Kyjevě). Prostě Amerika opět zavelela. Pokud vím, tak prezentovala svůj úmysl rozšířit sankce v případě, že Rusko vojensky vstoupí na území Ukrajiny. To se neděje, přesto se budou sankce rozšiřovat. Proč - inu scénář nevychází tak jak byl naplánován. A potom vždyť už do Ukrajiny narvala Amerika oněch z hovoru uniklých pět miliard dolarů, tak se to musí někde zúročit. Snad proto letí do Kyjeva šéf CIA. Je to legrační, když obviňují Rusko, že má na území Ukrajiny své agenty a na ty Americké se přiletí podívat rovnou jejich šéf. Nejspíš jim zvednout mandle, že odvádějí špatnou práci. Už to vypadalo na začátku tak dobře, dokonce Charkov začal být promajdanský a najednou se to obrátilo a oni si tam chtějí dělat nějakou federaci - no to je šlendriján, to se musí zastavit. Sankce, sankce, sankce ... zatracené Rusko stojíte nás už tak dost peněz tak vám to oplatíme. A důvod - zatlačení zem, která jim překáží v rozhodování - k samostatnému rozhodování, kam zrovna pošlou svoje vojska aby tam zabíjením prosazovala hamburgerovou svobodu! EU se zavěsila na Americké lano a naše republika se svojí vládní administrativou se zavěsila za tentýž provaz. Jen mně se zdá, že se držíme zatraceně špatného provazu i když se chlubíme jak táhneme za jeden provaz .... omyl pane Zaorálku, Stropnický a ostatní, vy se necháváte tím provazem táhnout!

Absurdní sdělení pana ministra obrany Stropnického ... oni se nechávají ti policisti nějakým demonstrantem odzbrojit a nic nedělají, je vidět, že mají nařízeno nic nedělat, aby se předešlo nějakým konfliktům, .. to je přeci nemožné aby se odzbrojovala nějaká státní bezpečnostní složka a nedělalo se při tom nic ....  tolik pan Stropnický - napadá mně - co říkal na záběry z Majdanu, když nějací demonstranti na příslušníky těch ozbrojených složek státu, házeli zápalné lahve ... to bylo v pořádku pane ministře?  ... na další otázku, co říká tomu, že prezident Putin odmítl Obamovo kritiku, že tam mají rusové své vojáky bez označení, řekl Obamovi že má mylné informace .... náš pan ministr, a neočekával jsem nic jiného, (neboť on a ostatní v EU jsou podobně jako ti policisti, odzbrojováni od vlastního myšlení) odpověděl, že je škoda slabik tohle komentovat.  ... jeho prezentace byla taková, že řekl že tam jsou po zuby ozbrojení vojáci ....  stačí se podívat na záběry odtud .. nikde žádné kulomety, jak se prezentuje, nikde seciální ostřelovací pušky, tatíci v maskáčích, s kalašnokovama, i moderníma ruskýma samopalama (otázka obchodu se zbraněmi netřeba zmiňovat, když se na Ukrajině vyrábí část vojenského materiálu pro Rusko, to tedy prodává zbraně na Ukrajinu), dokonce jsou viditelné i lovecké zbraně, brokovnice apod. Nikdo už neříká, jakou výzbroj měla Ukrajinská tajná služba, která byla rozdána lidem. A pan ministr nejspíš nesmí sledovat jiné nežli Západní televize - jinak by k tomu svému vyjádření musel dodat, že sice lidé některé odzbrojují, ale že se jich většina přidává na stranu těch, kteří ve městech protestují - to už se ale jaksi do scénáře našich a Západních rétorik nehodí. Jen LŽI LŽI a zase LŽI. Ministři mají naposlouchané řeči z Bílého domu, od šéfa NATO apod. a pak už jen papouškují - protože říci svůj vlastní názor ... no to by jaksi nešlo .. vždyť jsme partneři - tak budeme svorně i LHÁT!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | úterý 15.4.2014 8:23 | karma článku: 27,60 | přečteno: 672x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69