Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Protesty na Václaváku - aneb pozor na nebezpečné magory!

Protestuje se po celém světě a všude je k těmto demonstrujícím jiný přístup. Asi tam ti lidé nechodí jen tak z plezíru, ale chodí vyjádřit svůj názor, chodí protestovat proti něčemu. A tak stejně jako chodili na jihočeské náměstí studenti, tak i dnes se objevili stoupenci iniciativy Holešovská výzva na Václaváku. Pravda nebyl to početný dav i když  byla čísla zase trochu nižší nežli je skutečnost, ale to už tak bývá. Je si to hodně podobné s onou dobou minulou kdy se ve zprávách objevila krátká zmínka o tom, že na Václavském náměstí, se objevila hrstka pravicových oportunistů, přestože tam bylo pět tisíc lidí. Prostě tohle funguje nadále a tak věřím že by se počty změnily kdyby se jednalo o protestujícím proti komunistům, nebo sympatizanty Karla Schwarzenberga.

Lidi obvykle vycházejí do ulic když není jiného východiska aby je někdo vyslyšel, když nemohou vykřiknout jiným způsobem svůj názor na to, co se v této zemi děje. Už je to dlouho co vláda nenaslouchá hlasu lidu, už dávno neplatí ono - vůle tvá se do tvých rukou lide navrátí, proto jdou na náměstí aby řekli co maji na srdci! Pan premiér to jako obvykle okomentuje tím, že na to mají právo, pan Kalousek nad tím s úsměvem mávne rukou a paní Karolína Peak s nadsázkou označí organizátory za nebezpečné magory. Inu je to věc názoru. Já si zase myslím o pani Peak, že je nebezpečná a vypočítavá kariéristka, ale jak říkám to je věc názoru, třeba jí mnoho lidí dá za pravdu. Co je s podivem, že se zatím nikdy nenašel ani jeden z kritizovaných politiků, který by na takové shromáždění přišel a snažil se své kroky vysvětlit. Ostatně oni se nesnaží své kroky vysvětlovat ani za hradbou televizních kamer, natož potom někde na náměstí. Nebezpeční magoři. V podstatě je paní Karolína "lepší" nežli svého času pan Kroupa, který označil protestující za lúzu! Ti magoři zatím chodí s holýma rukama na náměstí, jsou to magoři, kteří platí složenky stále vyšší proto, že tato vláda a je jedno koho bychom z ní jmenovali, vládne tak aby se udržela, ne proto, aby dělala něco pro tento národ, snaží se udržet, udržet si svá postavení, svá teplá místečka, nezvolili tě poslancem, tak to zkus na senátora, nezvolili tě ani tady, - neboj dáme ti místečko velvyslance někde v cizině, nebo nechceš do nějaké správní rady, prostě strana te padnout nenechá. Komunistická garnitura za dob minulých se chovala právě tak, také si udělovali sami sobě posty a nikoho mezi sebe nepouštěli.

A tak si říkám a nejspíš nejen já, kolik drzosti má v sobě ta "dáma", která se vetřela do politiky, když viděla že v ODS díru do světa neudělá, zkusila to přes VV, tam se jí to podařilo a když bylo zle, tak podtrhla i tuto stranu a vytvořila si vlastní pidiprojekt LIDEM a s ní se odtrhlo pár stejně kariéristických osůbek a drží se v této pozici  zuby nehty. Kolik je v ní drzosti, že ty, kteří jí platí ze svých daní, ty, kteří jdou vykřičet, že v této zemi nechtějí  zloděje a lháře, podvodníky a zkorumpované politiky, že tyto lidi nazývá nebezpečnými magory!? Měla by se stydět! Ale je otázka, jestli ví co to je!

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 7.4.2013 18:38 | karma článku: 27,98 | přečteno: 1209x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Státní zástupce obžaloval muže, který nastražil před panelový dům bombu

3. července 2024  15:37

Státní zástupce podal k Okresnímu soudu v Domažlicích obžalobu na muže, který letos v únoru...

Putin a Si Ťin-pching v Kazachstánu bojují o vliv. Jejich zájmy se tam kříží

3. července 2024  15:19

Prezidenti Ruska a Číny Vladimir Putin a Si Ťin-pching se v hlavním městě Kazachstánu účastní...

Rusové dobyli čtvrť v Časiv Jaru. Za chyby se platí, píší ukrajinští analytici

3. července 2024  15:04

Ruské jednotky dobyly jednu čtvrť ve městě Časiv Jar v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, uvedlo...

Mistrovství Evropy ve fotbale už na ČT viděly čtyři miliony diváků

3. července 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale v sousedním Německu má před sebou čtvrtfinálové boje a postupující...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik