Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Označení nebezpeční magoří se vztahuje konkrétně na Holešovskou výzvu, v tomto případě mohu s takovým označením souhlasit. Žádných jiných demonstrací  a  demonstrantů se to netýká, vy to pouze lživě interpretujete.

2 4
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to perfektně! Pár placených diskutérů, nebo lidí nevidících si na špičku vlastního nosu, Vás pěkně ometlo! Je to jejich volba! Čím hůř pro většinu lidí, tím lépe zřejmě, pro ně! R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

Jsou politici poctiví vlastenci, obětující se pro národ. Pokud ano, je to v souladu s přísahou, kterou složili. Pokud ne, jsou to křivopřísežníci a měli by být svrženi.

6 1
možnosti
KB

Tohle panoptikum platí někoho ze svých daní? Myslel jste třeba zkrachovalého Pomeje, nebo tzv. "kapitána průmyslu" Stehlíka?

11 4
možnosti

Tihle pomatenci měli jedno veliké štěstí. Totiž, že je nikdo nebere vážně a že se u nás (právě díky vzpomínkám na komunismus) zdráháme tvrdě zakročit proti těm , kteří už jistou hranici překročí (viz ten magor z Chrastavy). Pokud by se tihle primitivové pokusili o něco podobného jako je pokus o puč, kdekoli v tradiční demokracii, rozehnala by je policcie ostrou střelbou a organizátoři by už zřejmě z vězení nevylezli

13 10
možnosti
MK

Vy si vážně myslíte, že kdyby tam nějaký politik přišel, že by ho tito lidé nechali mluvit a naslouchali mu? Tito lidé nepřišli debatovat s politiky a hledat politická řešení. Tito lidé přišli svrhnout vládu, aniž by měli jakýkoliv plán, co potom.

S těmito lidmi není o čem diskutovat. Nechat je vyřvat a pak je poslat tím zadarmovým vlakem domů.

Existuje řada věcně argumentujících protivládnich iniciativ. Proč musí být zrovna nejvíc vidět ta nejhloupější - Holešovská výzva.

Třeba jednou vyjde najevo, že Slávka Popelku si platí Miroslav Kalousek.

12 7
možnosti
LH

Tedy Kalousek může být cokoliv ale zcela určitě není blbec aby vsadil na p.Popelku.

A i když k p. Karolině P. mám spousty výhrad tak s těmi magory s ní souhlasím.

4 7
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik