Otázky bez odpovědí.

V USA již mají oficiálně a demokraticky zvoleného prezidenta v úřadě, pro mnoho lidí to nebyl ten pravý, neboť média vytvořila zdání světice z Hillary Clintonové a protože tato společnost je založena na reklamě a propagačních

masážích, podařilo se jim to, že v podstatě rozvrátila národ. A zdá se, že v tom hodlají pokračovat. Nejspíš to bude tak jako u nás a tak bude zajímavé jak se s tím nový prezident a jeho administrativa vyrovná.

Velice zajímavé je,  že je dnes, krom některých Amerických médií i ta naše vlastně novodobými Nostradamy. Už dopředu ví, že všechno je špatně. Jsme krmeni tím, že protestů se zúčastnilo přes milión američanů. Pochopitelně jsou vyjmenovány umělecké celebrity, žel nikde ani slovo o těch celebritách, které naopak Trumpa volily a podporovaly. Až teprve dál se dozvíte, že ona cifra je vlastně součtem protestujících z několika měst. No a z nějakých 350 milionů obyvatel je ten jeden milion celkem zanedbatelná záležitost. Myslím, že se mnou budete souhlasit v tom,  že je třeba počkat až na následující kroky nového prezidenta a ještě tolik, aby dokázal vést dialog se všemi, aby nebyl jedním z těch, které ovlivňují zbrojařské lobby což vede ke konfliktům. Přál bych si, aby byl člověkem, který se prostě dokáže dohodnout na rozumných kompromisech, ale na to si prostě musíme počkat. Nejsem totiž aní Nostradamos, ani ten nejchytřejší politolog či vědma, jako někteří našinci, nebo ti v zámoří, které kdo ví, ale třeba platí pan Soros.  V závěru mého povídání bych chtěl nejen sobě, ale i vám položit otázku. Kritizujeme demokracii v USA, že si tamní lidé zvolili Trumpa místo Clintonové,  kopeme do vlastního prezidenta, který stojí za svými lidmi a za naší zemí, někteří vykřikují o nedodržování lidských práv v Číně i jinde, ale slyšeli jste někdy od těchto lidí, že by nahlas kritizovali zvěrstva islámistů, že by snad někdo řekl, že tento směr islámu je zcestný a nenávistný.  Protestují ženy v USA také proti právu šaríja? Nebo jen samy za sebe? Kolik imigrantů má na bytě paní Merkel atd.  Těch otázek je čím dál víc.  Odpovědi žádné. Asi je důležitější vytvářet nové úřady na PRAVDU instalovat další a další kamery do ulic. Ještě před pár lety, by lidé protestovali a tvrdili, že je to šmírování jako za dob Stb. Dnes je to v klidu. Vysvětlili nám to, jak je to dobré. A úsměvné na tom je to, že pokud si přečtete na Novinkách nějaký  článek, ke kterému se nehodí diskuse, pak ta diskuse ani není povolena.  Více bez komentáře.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 22.1.2017 19:00 | karma článku: 35,24 | přečteno: 858x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69