Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Minischengen a Schwarzenberg zhnusený Zemanem.

Přečetl jsem si článek o vyjádření Nizozemského ministra financí, který sdělil, že vzhledem k tomu, že není solidarita v zemích EU tak, že je potřeba bránit hranici Schengenského prostoru a pokud se to nepodaří,

pak může dojít k tomu, že omezená skupina Evropských zemí si zajistí své hranice uvnitř Unie. Jedná se o: Nizozemsko, Německo, Švédsko, Rakousko a Belgii. Takže z ostatních států udělají nárazníkové pásmo před imigranty, které si pozvala madam Merkel a nyní se tyto, pro uprchlíky žádané země, uzavřou do ulity! Nejsou náhodou tyto státy v Evropské unii, ve které mají značné rozhodovací pravomoci? Co tedy projednávali před rokem, kdy už věděli, že uprchlíci z mnoha zemí se chystají k pochodu na Evropu? Jednali spolu, jednali o možné krizové situaci?  Ne! Naopak paní kancléřka v té době ještě rozevřela náruč a s pýchou oznámila, že Německo vezme všechny Syrské uprchlíky. Dnes neví kudy kam, protože nebyli připraveni na tak velký exodus, přestože dostávali informace, které mohly tuto situaci napovědět. A proč to dělají, aby zachovali svým lidem potřebnou životní úroveň.

To u nás je odstupující předseda TOP09 Karel Schwarzenberg, zhnusen, když se prý z obětí, dělají vrazi!   Nejspíš je pan expředseda nedostatečně informován a tak se dopouští neustálého omylu, který si „mele“ stále dokola jako by onu repliku chtěl ještě tisíckrát opakovat. Ono je to hlavně z toho důvodu, že ono prezidentské křesílko mu vyfouknul někdo jiný, s čímž se vůbec nepočítalo, zvláště když mediální podpora pana knížete byla abnormální, tak silná, že vyvolala dojem, že to jinak, nežli výhrou nemůže dopadnout, dokonce i potenciální paní prezidentová Schwarzenbergová se hodlala učit česky. A tak poté, co tento pán přiznal porážku a pogratuloval vítězi, neodpustil si od té doby žádnou příležitost ke kritice svého soka! Inu někdy se s některými věcmi člověk ne a ne smířit. Takže pro doplnění informací pro pana Karla. Jeho sdělení o tom, že sem jdou vlastně vysokoškolsky vzdělaní lidé má asi takovouto realitu: Rakousko, Vídeň – ...více jak 2/3 Syřanů mají pouze základní vzdělání. Pouze 7% z nich jsou vysokoškolsky vzdělaní. Ještě horší je situace u druhé největší skupiny - osob z Afghánistánu. Z 4221 Afghánců je jen 40 vysokoškolsky vzdělaných a více než 90% z nich má pouze povinné základní vzdělání. Německý ministr vnitra Thomas de Maiziére, předpokládá, že integrace nových uprchlických skupin bude těžší, než u dřívějších migrantů. Počítá s podílem 15 – 20 % analfabetů u dospělých uprchlíků.

Jeho  zhnusenost, že se z obětí dělají vrazi, má asi takovou skutečnou pravdu: Německá zpravodajská služba informovala svoji vládu i veřejnost, že radikální islamisté žijící v této zemi verbují nové lidi i mezi uprchlíky, kteří sem přišli v posledních měsících. Svoji činnost často schovávají pod rouškou humanitární pomoci. Počet muslimských nejradikálnějších extremistů tak stoupl v Německu na 8 tisíc. Jak tajné služby, tak i EUROJUST varují před infiltrací islámských radikálů mezi ostatní imigranty, kteří směřují do Evropy. Humanitární organizace se naopak přistěhovalců zastávají a přejí si, aby je země EU přijaly. Riziko je ovšem velké. Zločinecké gangy ve Středomoří pašují do Evropy bojovníky Islámského státu - ukrývají je ve člunech mezi uprchlíky z Afriky, tvrdí poradce libyjské vlády Abdal Basit Harún, jehož dnes citovala britská zpravodajská stanice BBC. A zvyšování trestných činů včetně mravnostní kriminality, má v zemích kde se imigranti usídlili, stoupající tendenci.

Tak nevím, kdo má být zhnusen více, zda pan kníže, nebo obyvatelé této země, potažmo Evropy!

Přeji příjemné odpoledne a odpočinkový víkend.

Děkuji za pozornost!

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 28.11.2015 13:08 | karma článku: 41,72 | přečteno: 1651x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Nebezpečné pravdy!

Moderní doba je, zdá se, nakloněna více lžím a manipulacím, nežli pravdě. Ale to není nic, co bychom už neznali. Vzpomeňte si třeba na mistra Jana Husa a další, kteří pokračovali v jeho stopách.

28.11.2018 v 19:37 | Karma: 29,88 | Přečteno: 593x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

U nás doma v ...

...vlastně to už ani není Kocourkov! Co to vlastně je? Stále přichází víc a víc otázek, kdo za tím stojí, kdo to všechno financuje ... Všechno se zdá být opačně. Ale vlastně se to ani nezdá, ona je to smutná pravda!

21.11.2018 v 19:08 | Karma: 33,37 | Přečteno: 649x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Existuje vzorec nenávisti?

Nevím, třeba něco takového existuje. Dokonce se zdá, že se v poslední době stále více používá. V jiném případě je to zase korektnost, či nekorektnost! Podle mne je to hodně o moudrosti a hlupáctví.

12.10.2018 v 12:29 | Karma: 27,12 | Přečteno: 612x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Tahle země je ještě stále naše, ale...

A mám z toho radost, přestože mně trápí někteří politici, kteří se jako jejich komunističtí předchůdci v dobách minulých nekriticky shlíželi v SSSR, oni to dělají na druhou stranu a vůbec jim nečiní problém,

21.9.2018 v 14:33 | Karma: 38,64 | Přečteno: 1203x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Mistr Jan, byl skromý člověk!

Zato dnes, stačí se zmínit o zdanění oněch miliard, které byly prosazeny někdejšími zákonodárci, zejména z ODS, a už je oheň na střeše. Kdo vlastně spočítal nároky, jaké mají církve? Kdo rozhodl, aby

7.7.2018 v 22:24 | Karma: 28,31 | Přečteno: 564x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

AURES Holdings a.s.
PRACOVNÍK PODPORY PRODEJE (A12500)

AURES Holdings a.s.
Olomoucký kraj
nabízený plat: 30 000 - 32 000 Kč

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik