Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Kníže ať si blábolí co chce. Nevím koho to ještě zajímá. K tomu mini Schengenu, pokud budou uzavřeny hranice Maďarska a nově i Rakouska a Německa, nevím kudy by ti imigranti k nám přišli? Napadá mě jedině přes Ukrajinu a pak Slovensko a Polsko. Ale to je prioritně starost těchto 2 zemí.

7 0
možnosti
Foto

P31e75t38r 88H32a83n70n98i86g

28. 11. 2015 14:33

Nechápu, jak někdo může považovat za pozitivum, když se na potápějící loď Evropu snaží dostat další miliony lidí. A to nejenom ze Sýrie a Iráku, ale i z těch zemí, kde žádný konflikt, vlastně nic, co by nebylo stejné jako před lety. Ty davy lidí musel někdo k davové emigraci pobídnout. Nebyl to právě páně knížete Bildenberg?

12 2
možnosti
JC

Myslím si, že byl. Jeden z těch, kteří chtěli a chtějí ještě, žel, řídit osud Evropy. Nikdy se neměl dostal do jakékoliv vyšší politiky. Byl a je škodičRv

4 3
možnosti
Foto

Ještě jsem chtěl podotknout:

Např. já zhnusen nejsem. Nevím totiž kdo z těch podivných senilních potentátů kde a co řekl, a proto se nemusím zhnusovat. Zkuste také  - velmi příjemné. :-)

3 0
možnosti
Foto

Podsouváte KS uraženost, že nevyhrál ve volbách, budiž, tvrdíte, že to ovlivnilo veškerou jeho další aktivitu a názory, budiž, děláte z něj dosti hloupého člověka, budiž. Máte právo na svůj názor, byť by byl sebevzdálenější od reality (nejsem příznivec KS). Ale skrytě tvrdit zhnusenost obyvatel této země potažmo Evropy (nějak jste zapomněl uvést čím) je už velmi odvážné, ačkoliv ano, mohou být zhnuseni třeba Zemanem. Pokd je to ale váš názor, budiž, máte na něj právo...

4 3
možnosti
VC

Nevíte čím? tak já Vám to řeknu - evropskou unií!!

5 2
možnosti
JV

J91i94r64i 57V98r58a49b53e34c

28. 11. 2015 13:55

Pro Zemanovce (prevzato Echo24)

Čím, čím to je, že Češiglorifikujou často ty nejméně vhodné a " zasloužilé" osobnosti. Taknapříklad - o co se zasloužil Zeman?

Vím, že například o to, aby se historická sociální demokracie změnila vbéčkovou KSČ. Pak taky vím, že o opoziční smlouvu. Vím, že je to mstivej abezcharakterní člověk. Že "trestá" své oponenty a bohatě odměńuje svépříznivce. Že lže! Že je manipulovatelnej a je jedno jestli svým nejbližším (opovženíhodným) okolím nebo mocnou KGB. Že obdivuje oligarchy, autoritativnírežimy a jejich vůdce (Čína, Rusko) a doma se zašťituje "dolními" 10miliony o jejichž podporu tak usiluje. A ti hlupáci mu to žerou..

Tedy znovu" Kdo je Zeman? Já říkám, že..... Ten člověk je naprostonezajímavej a ničím užitečnej. Byl vynesen do nejvyšší funkce nezodpovědněvolenými hlasy. A tak si tento nabob dnes užívá na hradě velký flám, bezstarostí, bez skrupulí, bez zodpovědnosti...

3 11
možnosti
MN

No a který naprosto zajímavý a užitečný člověk tohle napsal?

7 1
možnosti
MN

28.11.2015Jakýpak "minischengen", ve skutečnosti jde o vymezení základu Evropského chalifátu.

Tak hlavně ať se ty státy "minischengenu" uzavřou zevnitř, aby k nám nemohli od nich lézt nepotřební imigranti.

24 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik