Jediný soudce a zároveň kat!

Ještě jednou se vrátím k onomu incidentu USA vs Sýrie, ale nejen k němu. Položil si někdy někdo otázku, kam podpora těchto hurá akcí USA povede do budoucna? Oni kritizují, ano mají na to právo, stejné právo jako jiní!

Ale oni i rozhodují, kdo je viník a koho potrestají. Na to ovšem právo nemají. Pokud vznášíme protesty o tom, že na východě Ukrajiny nemají co dělat vojáci z Ruska, kteří tam podporují národnostní menšinu tamních Rusů, pak tím menší právo mají Spojené státy k útoku na zemi, která je nijak neohrožuje. Oni to vlastně dělají stále. Stálé vojenské akce na území cizích států. Jen z některých mají respekt. Pokud ovšem uvidí jak se jim tleská a beztrestně jim prochází tyhle agrese, potom si budou jistí, že všichni budou stát za nimi když půjdou napadnout třeba Rusko, nebo Čínu – co bude dál? No jistě mobilizace a lidi ze zemí které jsou v NATO půjdou bojovat za jejich pojetí demokracie – silou!  Jaké tohle může mít následky, to si nejspíš nikdo z nás neumí představit. Z vyjádření zástupkyně USA při RB OSN, že si v podstatě budou dělat Spojené státy co ony uznají za vhodné, když OSN nedělá nic, je v podstatě ohlášení – Dejte si na nás pozor, protože my jsme na této planetě soudci a katy zároveň. I proto se tolik zemí, ze strachu přiklání k jejich agresivní politice. Proto kývají, jak je dobře, že vyškolili Asada, aby si nechal zajít chuť na nějaké chemické útoky, přestože je to v podstatě neprověřený blábol a doporučuji si přečíst článek experta ZDE

Soudce i kat – máme si začít zvykat na to, že co nevidět tady bude rozpoutána další světová válka jen díky namyšlenosti a neochotě řešit problémy diplomacií a né raketami? Pro všechny fandy, kteří tleskají létajícím raketám bych doporučil docela zajímavý článek člověka, který ví o čem mluví -  ZDE . Přeci jen trochu jiná liga, nežli třeba pan Votápek, který vyhodnotil přežití Rusů v případném konfliktu v Sýrii, mezi USA a Ruskem,  na pár minut!

Tak dlouho budeme kývat, až nás smetou tlakové vlny! Odpovězte si na otázku, kvůli komu existuje takové nepětí. Kdo byl důvodem terorismu, v současné míře, kdo zavdal příčinu ke vzniku IS, k totálnímu rozvratu některých zemí? Tento element žene riziko na ostří nože!

Příjemnou neděli vám všem!

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 9.4.2017 10:19 | karma článku: 34,32 | přečteno: 840x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69